Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Σωσάνδρα Αλμωπίας: Έκλεισαν δια χειρός του προέδρου της Τ.Κ. δύο μεγάλες τρύπες στην πλατεία του χωριού (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό
Ένας από τους πλέον δραστήριους προέδρους Τ.Κ. είναι ο Δημήτρης Καραμήτσος, πρόεδρος της Τ.Κ. Σωσάνδρας, ο οποίος ουκ ολίγες φόρες έχει δώσει λύση σε καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει το χωριό του.

Σήμερα, αν και δεν είναι στις αρμοδιότητες, του έκλεισε με πίσσα δύο μεγάλες τρύπες στην κεντρική πλατεία του χωρίου, τις οποίες το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχε ανοίξει η ΔΕΥΑ και προκαλούσαν μεγάλα προβλήματα στην διέλευση των οχημάτων. 

Δείτε τις φωτό:




12 σχόλια:

  1. Μπράβο του από ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟ. Ο Δήμος είναι τελείως απών και από τον ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟ και τον καταλαβαίνω. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο Σωσάνδρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμα αρχίσει και ο πρόεδρος της Αριδαίας α κάνει το ίδιο,θα γεράσει και δεν θα έχει τελειώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στον πρόεδρο... ήθελα να ξερα... ο δήμαρχος και λοιποί του δήμου που κατάγονται απο προμάχους από άλλο δρόμο περνάνε;δεν ντρέπονται το πώς κατάντησαν την σωσανδρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο την σωσανδρα κατάντησαν;τώρα έχουν προτεραιότητα τα ταξίδια... παίρνουν ιδέες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημητρη.ελα και στο Λυκοστομο ν κλεισης τις τρυπες για να μην σκονταφτουμε ανθρωποι και αυτοκινητα.Μπραβο στο κουραγιοσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο και στον γυιό του προέδρου που τον βοηθάει συνέχεια χωρίς να διαμαρτύρεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρόνια είχε να βγει τέτοιος πρόεδρος στη σωσανδρα μπράβο μημαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και η απαραίτητη φώτο όπως όλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρόεδρε διάλεξε την σωστή πλευρά στις εκλογές για να συνεχίσεις το έργο σου γιατι με τον γείτονα δήμαρχο δεν τον βλέπω καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εκεί στο ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟ αλλάξτε πρόεδρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σωσάνδρα δεν είναι μόνο η πλατεία. Σωσάνδρα είναι και ο κάμπος και γύρω από το χωριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365