Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Αλμωπία: Μεγάλο πρόβλημα με τις τρύπες στους δρόμους - Τα οχήματα συνεχώς παθαίνουν ζημιές

Επιτέλους πρέπει να δοθεί μία σοβαρή λύση στο συγκεκριμένο θέμα

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Αλμωπίας, είναι η κακή κατάσταση του οδοστρώματος μέσα στην πόλη της Αριδαίας, αλλά και σε όλες σχεδόν τις τοπικές κοινότητες.


Την πόλη της Αριδαίας την ταλαιπωρεί ακόμα, ύστερα από πολλά χρόνια, η κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου, αφού η αποκατάσταση των δρόμων ήταν το λιγότερο κακή, ενώ το πρόβλημα γίνεται ακόμα πιο μεγάλο με τις τρύπες που ανοίγει κατά καιρούς η ΔΕΥΑ, για να προβεί σε αποκατάσταση βλαβών της υδροδότησης, τις οποίες σε πολλές περιπτώσεις αργεί πάρα πολύ να κλείσει.


Το πρόβλημα με την ΔΕΥΑ είναι χαρακτηριστικό και στις τοπικές κοινότητες, οι οποίες έχουν έτσι κι αλλιώς να αντιμετωπίζουν την ήδη κακή κατάσταση αρκετών δρόμων.


Οι πρόσφατες βροχοπτώσεις έκαναν ακόμα πιο ορατό το πρόβλημα, οι κάτοικοι της Αλμωπίας και η επισκέπτες έχουν τεράστια παράπονα, τα οχήματα συνεχώς παθαίνουν ζημιές εξαιτίας της κακής κατάστασης των δρόμων, ενώ τα όποια μπαλώματα έχουν γίνει, είτε από τα συνεργεία του Δήμου, είτε από αναδόχους δεν αρκούν. 


Επιτέλους πρέπει να δοθεί μία σοβαρή λύση στο συγκεκριμένο θέμα γιατί η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και οι ευθύνες της Δημοτικής Αρχής είναι μεγάλες.

14 σχόλια:

  1. έχουμε σπάσει τα αμαξια μας. το 90% των φθορών ειναι εξαιτίας των δρόμων. ντροπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα που πήγαν όλοι διακοπές στο Λονδίνο θα φέρουν καινούριες ιδέες και θα στρώσουν και οι δρόμοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πλάκα είναι ότι ο Δημήτρης Μπινος θα είναι για τρίτη φορά..... υποψήφιος δήμαρχος και ο Χρήστος Μπατσης για δεύτερη φορά. Νομίζουν ότι είμαστε κρετινοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Νικος Παρουτογλου συγκυβέρνησε με τον Χρηστο Μπάτση. Ο Νικος Παρουτογλου ηταν αντιδήμαρχος του ΠΑΣΟΗ. Δεν ξεχνάμε, ποιος, δεν εκανε το παραμικρό για τον τοπο μας και ζητάει να γίνει Δημαρχος

      Διαγραφή
    2. Είσαι τραγικός το λιγότερο....

      Διαγραφή
  4. Εκεί στον δρόμο για το κέντρο υγείας στο ύψος του φούρνου καραβασιλοπιυλος έχει κάτσει ο δρόμος και δεν θα αργήσει να γίνει το κακό. Ενδιαφέρεται κανείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φτιάξτε επιτέλους τον δρόμο στην ευθεία του κέντρου υγείας ως το βενζινάδικο η τρύπα έχει γίνει σαν βόθρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τους σιχαθηκε ο κόσμος πια . Ντροπή σε όλους τους
    Άχρηστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο εκκλησάκι της ξιφιανης του Αγίου Δημητρίου ο δρόμος στα χαρτιά φαίνεται άσφαλτος αλλά είναι ακόμα χωματόδρομος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το χθές μου ήταν καλύτερο από το σήμερα κάθε μέρα και χειρότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε χθες ούτε σήμερα.Παντα κυβερνα το προσωπικό συμφέρον και μεις οι ανόητοι σιγονταρουμε .από την άλλη δεν υπάρχει κάποιος που να ενδιαφέρεται αληθινά.

      Διαγραφή
  9. Μεγάλο είναι το πρόβλημα και στον ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟ κύριοι. Ένα οδόστρωμα όλο λακκούβες, θα ασχοληθείτε επιτέλους με αυτό το χωριό;; Έχει να πέσει τσιμέντο στο χωριό μας 10 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προηγήθηκαν χωριά που είχε να πέσει τσιμέντο από τον καιρό της χουντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ καλά να πάθουμε με αυτούς που ψηφίζουμε
    Μη διαμαρτύρεται κανείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365