Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Απάντηση Χρ. Μπάτση στον Γ. Σηφάκη: Δεν υπάρχει θέμα για κλείσιμο του ΕΚΑΒ

Δείτε την ανάρτηση - απάντηση του Δημάρχου Αλμωπίας
Δείτε την ανάρτηση - απάντηση του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση, προς τον Γιάννη Σηφάκη για το θέμα του ΕΚΑΒ Αριδαίας:


Προς ενημέρωση των κατοίκων του Δήμου Αλμωπίας.

Το ΕΚΑΒ στεγάζονταν στον χώρο των παλιών γραφείων της Ένωσης όπως την μάθαμε, με την σύμφωνη γνώμη του εκκαθαριστη.

Σήμερα που μιλάμε, ο νέος ίδιοκτητης ζήτησε τον χώρο του.

Ο Δήμος Αλμωπίας σε συνεννόηση με το ΕΚΑΒ έχει δει 3 χώρους διαφορετικούς και το κέντρο υγείας Αριδαίας.

Ήδη υπάρχει συνεννόηση για την μετεγκατασταση.

Έχουμε συναντηθεί με τον προϊστάμενο και τους εργαζόμενους πάρα πολλές φορές τον τελευταίο μήνα και δεν υπάρχει θέμα, για κλείσιμο του ΕΚΑΒ.

Το ξέρουν όλοι ότι ή στέγαση ήταν προσωρινή, καθώς κάποια στιγμή ο νέος ιδιοκτήτης μετά την εκκαθάριση θα ζητούσε τον χώρο του.

Μην πέφτουν κάποιοι από τα σύννεφα ξαφνικά.

Άλλο το δελτίο τύπου για πολιτική παρουσία, το δέχομαι. Άλλο όμως είναι να δημιουργείτε πανικός και αναστάτωση στον κόσμο.

Έχει τεράστια διαφορά.

Προσωρινή λύση έχει βρεθεί καθώς και μόνιμη και θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ας είμαστε πιο προσεκτικοί με λεπτά ζητήματα

Συνεχίζουμε

1 σχόλιο:

  1. Κε Δήμαρχε αντί να λέτε ότι βγάζουμε δελτία τύπου για πολιτική παρουσία σπεύστε να λύσετε το πρόβλημα γιατί αν την επόμενη Παρασκευή τα ασθενοφόρα και το προσωπικό μεταφερθούν στην Έδεσσα σε απλά Ελληνικά σημαίνει κλείσιμο της δομής. Είχατε τόσο χρόνο για να το λύσετε και σήμερα οι εργαζόμενοι μου κατάγγειλαν ότι δεν έχει βρεθεί χώρος και ετοιμάζονται να μεταφερθούν στην Έδεσσα.
    Αφού υπάρχουν τρείς χώροι, όπως λέτε, γιατί δεν τους κατονομάζετε;
    Γνωρίζετε ότι οι δομές φτιάχνονται πολύ δύσκολα και όταν μια δομή κλείσει δεν ξαναφτιάχνεται καθόλου εύκολα. Προσωπικά το γνωρίζω πολύ καλά και σας διαβεβαιώ ότι έγινε μεγάλος αγώνας για αυτή την δομή που έχει σώσει ήση πολλές ανθρώπινες ζωές συμπολιτών μας και έχει δώσει κάποια αίσθηση περισσότερης ασφάλειας σε όλους μας.
    Το θέμα , βέβαια, είναι κυρίως θέμα της κυβέρνησης και των κυβερνητικών βουλευτών. Αλλά και εσείς , ως Δήμαρχος, είστε υπεύθυνος να μην ζήσουμε άλλη μια χαμένη δομή στην Αλμωπία. Και δεν νομίζω να μην γνωρίζουν τι γίνεται οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ που με αγωνία ζητούν βοήθεια αγωνιώντας όχι μόνο για την δουλειά τους αλλά για τον κοινωνικό τους ρόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365