Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Απίστευτο περιστατικό: «Πήδηξε» στο σπίτι από το μπαλκόνι και έσπασε τα δόντια στον πεθερό του

Πρώην γαμπρός και πεθερός πιάστηκαν στα χέρια
Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίχθηκε στο σπίτι οικογένειας στον Βόλο.

Συγκεκριμένα ένας 43χρονος που αναζητούσε την πρώην γυναίκα του στο σπίτι του πεθερού του, όταν εκείνος δεν του άνοιξε, πήδηξε στο μπαλκόνι και μπήκε με την βία στον ισόγειο χώρο της κατοικίας.


Πρώην γαμπρός και πεθερός πιάστηκαν στα χέρια με τον δεύτερο να απειλεί να καλέσει την αστυνομία.


Μάλιστα σύμφωνα με το gegonota.news ο 43χρονος κατά τη διάρκεια του τσακωμού κουτούλησε τον πεθερό του, με αποτέλεσμα να του σπάσουν δόντια και να οδηγηθεί στο Νοσοκομείο για ράμματα στα χείλη.


Ο κατηγορούμενος χθες στο δικαστήριο αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε πως ο πεθερός του χτύπησε όταν επάνω στον καυγά παραπάτησε και … σκόνταψε σε ένα τραπεζάκι.


Μάλιστα υπέρ του κατηγορούμενου κατέθεσε και μια φίλη του, η οποία υποστήριξε πως δεν υπήρξε εισβολή του 43χρονου στο σπίτι του πεθερού του καθώς εκείνη τον είχε συναντήσει λίγα λεπτά νωρίτερα έξω από ένα σουβλατζίδικο και την ενημέρωσε πως πήγαινε να συναντήσει τα πεθερικά του γιατί τον είχαν καλέσει για συζήτηση.


Ούτε η μαρτυρία της έπεισε το δικαστήριο και επέβαλλε στον 43χρονο ποινή φυλάκισης ενός χρόνου με τριετή αναστολή, για το επεισόδιο στις 22 Απριλίου του 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365