Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Τζιτζικώστας: Η Τουρκία πήρε πίσω την απαγόρευση εισόδου μου αλλά θα επιστρέψω στην Ελλάδα

Ο ίδιος αποφάσισε να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα
Την άρση της απαγόρευσης εισόδου του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα στην Τουρκία αποφάσισε η κυβέρνηση της γείτονος, μετά από πιέσεις της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Την είδηση γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Τζιτζικώστας, ωστόσο ο ίδιος αποφάσισε να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα μετά την άνευ προηγουμένου πρόκληση της Τουρκίας προς την Ελλάδα.


Το απαράδεκτο συμβάν καταδίκασε με ανακοίνωση του πριν από λίγο το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας ζητώντας εξηγήσεις από τη γείτονα.


Η ανάρτηση του κ. Τζιτζικώστα:


“Σας ευχαριστώ για τη συμπαράστασή σας. Μετά από ενέργειες της ΕΕ και της ελληνικής πλευράς, η τουρκική κυβέρνηση αποφάσισε να άρει την απαράδεκτη απαγόρευση εισόδου μου στην Τουρκία. Παρόλα αυτά εμμένω στην απόφασή μου να αναχωρήσω αμέσως από τη χώρα και να επιστρέψω στην Ελλάδα”.

3 σχόλια:

  1. Βρήκαν τον άχρηστο τον Μητσοτάκη οι Τούρκοι και κάνουν ότι θέλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τότε ας βάλουμε το Τσίπρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε μακάρι να μπεις και να σε κρατήσουν να γλιτώσουμε από εσάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365