Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Επιστροφή της σημαίας στη βάση της για τον Εθνικό Αριδαίας

Ο Χρήστος Γρηγορίου στον Εθνικό Αριδαίας

Την επιστροφή του Χρήστου Γρηγορίου στη βάση του ανακοίνωσε ο Εθνικός Αριδαίας στο τέλος της θερινής μεταγραφικής περιόδου, ώστε να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα της Β' Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Ο 31χρονος αμυντικός άνηκε τα τελευταία δύο χρόνια στον ΠΑΣ Ξιφιανής και φέτος θα αγωνιστεί για 13η συνολικά σεζόν στους κυανόλευκους της Αριδαίας, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε και στη Μ. Θύελλα Λυκοστόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365