Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται και το φθινόπωρο οι εργασίες στον Δήμο Αλμωπίας (ΦΩΤΟ)

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται και το φθινόπωρο οι εργασίες στον Δήμο Αλμωπίας

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται και το φθινόπωρο οι εργασίες στον Δήμο Αλμωπίας. Τα  συνεργεία του Δήμου Αλμωπίας δουλεύουν πυρετωδώς  προκειμένου τα πάρκα, οι πλατείες και οι δρόμοι της Αλμωπίας να είναι καθαρά από φύλλα δέντρων και κλαδιά  ώστε  να μπορούν να φιλοξενούν τους δημότες και τους επισκέπτες της Αλμωπίας. 


Καθημερινά συνεργεία του Δήμου Αλμωπίας και του τμήματος καθαριότητας και πρασίνου βρίσκονται σε όλες τις κοινότητες της Αλμωπίας και της Αριδαίας ώστε να διατηρούν καθαρούς τους δημοτικούς χώρους.

 

Πρόθεση της δημοτικής αρχής παραμένει η διευκόλυνση  της  καθημερινότητας των πολιτών, όπως και η ευπρέπεια των κοινόχρηστων χώρων αναψυχής και πρασίνου. 


Η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Συντήρησης Πρασίνου 


Πολυξένη Νάνου






7 σχόλια:

  1. Νομίζω ξεχάσατε τον ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟ. Το χωριό με το περισσότερο πράσινο και τα περισσότερα φύλλα πλατάνων. Να ναι καλά οι νοικοκυρές του χωριού που καθαρίζουν καθημερινά. Επίσης στον ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟ ξεχάσατε και την παιδική χαρά. Γενικά όταν πρόκειται για τον ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟ ξεχνάτε εύκολα. Εμείς όμως όχι κύριε Μπατση. Το πλέον παρατημένο χωριό, ντροπή σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟ μάλλον τον ξεχάσατε. Το χωριό με το περισσότερο πράσινο και τα περισσότερα φύλα πλατάνων. Ας είναι καλά οι νοικοκυρές του χωριού που σκουπιζουν τους δρόμους καθημερινά. Στον ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟ μάλιστα ξεχάσατε και την νέα παιδική χαρά, που κάνατε σε όλα τα υπόλοιπα χωριά. Γενικά όταν πρόκειται για το χωριό μας ξεχνάτε εύκολα. Εμείς όμως όχι κύριε Μπατση. Ντροπή σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΣ μάλλον είναι εκτός Δήμου ε;; Πρόκειται για το χωριό με το περισσότερο πράσινο καθώς επίσης και τα περισσότερα φύλα πλατάνων. Ας είναι καλά οι νοικοκυρές του χωριού που καθαρίζουν τους δρόμους καθημερινά. Βέβαια στον ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟ έχετε ξεχάσει κύριοι του Δήμου και την δημιουργία νέας παιδικής χαράς που έγινε στα υπόλοιπα χωριά. Αλλά αν εσείς ξεχνάτε, έννοια σας, εμείς δεν ξεχνάμε. Ντροπή σας κύριοι!! Ο ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΣ είναι το πλέον παρατημένο χωριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συγνώμη! Η καθαριότητα ενός Δήμου θεωρείται έργο? οκ.Έργο είναι: ανεύρεση πηγής χρηματόδοτησης για οικολογικούς τρόπους συλλογής σκουπιδιων.Για ένταξη του Δήμου σε κάποιο πρόγραμμα σχετικό με άλλο είδος καθαριότητας.Η αγορά νέου σκουπιδιάρικου.
    Η καθαριότητα ειναι επιτυχία το να υπάρχει ?είναι αυτονόητο ! πέσαμε πολύ στις απαιτήσεις μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μήπως μας τα έκανες νταούλια με τον Μεγαπλάτανο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πω πωωωω μεγάλα έργα καθάρισαν τα φύλλα. Τα αυτονόητα έχουν γίνει μεγάλα έργα στο δήμο Αλμωπίας από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365