Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

ΔΕΥΑ Αλμωπίας: Ενδιαφέρουσα ημερίδα αύριο Κυριακή στις 11:00 στο Ξενιτίδειο

Δελτίο Τύπου

«Ημερίδα για την παρουσίαση του έργου «Εκτίμηση Παρουσίας Αρσενικού και Λοιπών Ρυπαντικών Παραμέτρων στα Υπόγεια και Επιφανειακά Υδατικά Συστήματα σε Περιοχές της  Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας - Αποτύπωση Υδρογεωλογικών  Συνθήκων»


Ημερίδα για την παρουσίαση του έργου «Εκτίμηση Παρουσίας  Αρσενικού και Λοιπών Ρυπαντικών Παραμέτρων στα Υπόγεια και  Επιφανειακά Υδατικά Συστήματα σε Περιοχές της Περιφερειακής  Ενότητας Πέλλας - Αποτύπωση Υδρογεωλογικών Συνθήκων» που θα  πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 11:00 π.μ. στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο στην Αριδαία.


Η Ημερίδα απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ενημερωθεί σχετικά  με το θέμα και πραγματοποιείται στο πλαίσιο υλοποίησης του  Προγράμματος «Διαχείριση Υδάτων» του Χρηματοδοτικού  Μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΧΜ ΕΟΧ) 2014-2021 στον άξονα «ΡΑ11- Βελτίωση της κατάστασης των υδατικών  συστημάτων» της Περιφέρειας Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας.


Φορέας υλοποίησης της πράξης είναι ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων  Έρευνας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τη  Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας.


Η ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365