Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Άλλη μια παγκόσμια διάκριση για τον συντοπίτη μας Καθηγητή Πανεπιστημίου Γαρύφαλλο Αραμπατζή

Άλλη μια παγκόσμια διάκριση για τον συντοπίτη μας Καθηγητή Πανεπιστημίου Γαρύφαλλο Αραμπατζή
Το Πανεπιστήμιο του Stanford (ΗΠΑ) όπως δημοσίευσε πρόσφατα σε έρευνά του κατέταξε στο καλύτερο 2% των επιστημόνων παγκοσμίως στους τομείς: Enabling & Strategic Technologies, Energy, Environment τον καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Γαρύφαλλο Αραμπατζή από τον Εξαπλάτανο Αλμωπίας.

Η έρευνα αυτή διεξήχθη βασιζόμενη σε δείκτες με επίκεντρο τον αντίκτυπο του δημοσιευμένου έργου τους για πάνω από 8.000.000 επιστήμονες παγκοσμίως, κατά τη διάρκεια του έτους 2021 αλλά και για τη χρονική περίοδο (1997-2021). Ειδικότερα, η έρευνα αυτή απαριθμεί επιστήμονες των οποίων οι δημοσιευμένες ερευνητικές εργασίες έχουν επιταχύνει την πρόοδο στους αντίστοιχους τομείς τους και έχουν επηρεάσει την εξέλιξη της εργασίας άλλων ερευνητών.

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365