Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Διαζύγιο με προπονητή στην Α1

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση
Το τέλος της συνεργασίας με τον προπονητή Πέτρο Λιτοβολή έκανε γνωστό ο Άρης Παλαιφύτου, καθώς κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα κρατούν τους κιτρίνους χαμηλά στην βαθμολογία.

Ως συνήθως γίνονται κάποιες αλλαγές με θύματα τους προπονητές για αναστροφή του κλίματος και η διοίκηση των κιτρίνων προχώρησε σε αυτή την κίνηση, ελπίζοντας πως θα αλλάξει προς το θετικό η κατάσταση με την έλευση του νέου προπονητή.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση:

«Μετά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα οι διοίκηση αποφάσισε  να λύσει την συνεργασία με τον αξιόλογο πάνω από όλα άνθρωπο και προπονητή, Πέτρο Λιτοβολη.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στην ζωή του.

Το ΔΣ του Άρη Παλαιφύτου.»

14 σχόλια:

  1. ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΛΑΚΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΙΩΞΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΙΣ Α1 ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΗΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΕΝΑΣ ΠΑΛΟΙΟΣ ΣΟΥ ΠΑΙΧΤΗΣ ΑΠΟ ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΕΤΡΟ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΑΡΑ ΓΥΡΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝΤΣΟΠΤΣΗ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπαει το ποδοσφαιρο..καλος ανθρωπος...γνωριζει....
    Ελπιζω να ξανασυνεργαστουμε κοουτσ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ Α1 ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ ΣΤΗΝ Α1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν και άδικα διαμαρτυρώντουσαν στο μεταξύ μας παιχνίδι, το Παλαίφυτο ήταν από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες που αντιμετωπίσαμε. Καλή μπάλα με πολλά τρεξίματα. Τώρα τί έγινε εκεί, αυτοί ξέρουν. (από Λυκόστομο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε νεοπλουτοι Παλαιφυτιανοι οταν μια ομαδα παιζει μπαλα, κανει ευκαιριες και δεν βαζει γκολ παιρνεις σεντερ φορ, δεν διωχνεις προπονητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στο Παλαίφυτο οι διοικούντες είναι τόσο άσχετοι με το άθλημα όπου θα ρίξουν την ομάδα μόνοι τους μία ομάδα η οποία θα έμενε άνετα στην κατηγορία αν συνέχιζε έτσι ακόμα και χωρίς μεταγραφές. Με τα νέα δεδομένα πλέον πιο πιθανό είναι να ακολουθήσουν το δρόμο των προμάχων αν στα επόμενα παιχνίδια δεν κερδίσουν.. φάνηκε γιατί αυτή η ομάδα είναι τόσα χρόνια στην α κατηγορία.. κάτι το οποίο δεν είναι απαραίτητα κακό. Απλά με το σκεπτικό της διοίκησης φαίνεται πως δεν υπολογίζουν κανένα παιδί του χωριού ίσα-ίσα τους κράζουν για αυτό και στο τέλος θα τους αφήσουν όλοι και θα μείνουν μόνο με μισθοφόρους οπου δύσκολα να αντέξει μία διοίκηση να πληρώνει μία ομάδα ολόκληρη με ξενους παικτες. Για αυτό καλύτερα στην α κατηγορία και με παιδιά του χωριού παρά στην α1 και να παίζει με το ζόρι ένας από το χωριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ένας εξαίρετος άνθρωπος με ήθος και αρχές. Καλη συνέχεια κοουτς σε ευχαριστούμε για όσα μας έμαθες. Ο Άρης Παλαιφυτου είναι χαρούμενος που συνεργάστηκε μαζί σου τόσο για την ευγένεια όσο και τις αξίες που έφερες μαζί σου. Κάποιες φορές στο ποδόσφαιρο ένα διαζύγιο δεν σημαίνει ότι κάποιος από τους δυο ότι δεν έκανε κάτι καλά απλά δεν ταίριαξαν η ιδέες στην συγκεκριμένη ομάδα. Καλη συνέχεια με υγεία σε ένα κύριο του ποδοσφαίρου. 🙋‍♂️

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365