Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Ένα ακόμα σύγχρονο απορριμματοφόρο στο στόλο του Δήμου Αλμωπίας και 524 νέοι Καφέ Κάδοι ανακύκλωσης

Δελτίο Τύπου
Με την παράδοση στον Δήμο Αλμωπίας  ενός ακόμα σύγχρονου απορριμματοφόρου συλλογής στερεών αποβλήτων και 524 καφέ κάδων το προηγούμενο διάστημα συνεχίστηκε ο κύκλος διανομής ειδικού εξοπλισμού συλλογής βιοαποβλήτων και κάδων ειδικής ανακύκλωσης.

Ο Δήμος Αλμωπίας συνεχίζει την ενίσχυση του στόλου του εργοταξίου με νέα σύγχρονα απορριμματοφόρα, τα οποία θα διευκολύνουν το έργο της ανακύκλωσης ενώ τις επόμενες ημέρες θα παραληφθεί και ο κλαδοτεμαχιστής. Η δημοτική αρχή με τις άμεσες ενέργειες της κατάφερε να προβεί στην εξασφάλιση της χρηματοδότησης για την προμήθεια των Καφέ Κάδων συλλογής βιοαποβλήτων αλλά και του απορριμματοφόρου, ενισχύοντας τον στόλο του εργοταξίου αλλά και εντάσσοντας τον Δήμο Αλμωπίας σε προγράμματα ανακύκλωσης τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον αλλά και βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365