Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Βολές Βελόπουλου για την υπόθεση της Ι.Μ. Αρχαγγέλου Αλμωπίας (ΦΩΤΟ)

Δείτε τι ανέφερε στην Βουλή ο Κυριάκος Βελόπουλος
Δείτε τι ανέφερε στην Βουλή ο Κυριάκος Βελόπουλος:

«Θέλω όμως να κάνω μια καταγγελία για κάτι που γίνεται αυτή τη στιγμή. Έχουμε την υπόθεση αρχαιοκαπηλίας – τυμβωρυχίας στη Μονή Αρχαγγέλου, το παλαιότερο βυζαντινό μοναστήρι στον Αρχάγγελο Αλμωπίας. Πήγαν από την Αθήνα εκεί κάποια κυρία Κατερίνα από την ΕΥΠ, πήγε και ο κος Γιώργος, υπεύθυνος της ΕΥΠ, και άλλα 40 άτομα χωρίς άδεια. Χωρίς την άδεια του μοναστηριού, χωρίς άδεια από τον μητροπολίτη άρχισαν να σκάβουν! 

Έφεραν κομπρεσέρ και γεωλογικό μηχάνημα και άνοιξαν τεράστια τρύπα στο ιερό. Ο ναός είναι χτισμένος σε κρύπτη και για το θέμα αυτό δεν ενημερώθηκε ούτε η προϊσταμένη της αρχαιολογίας. Αυτοί ψάχνουν για χρυσό μέσα στην κρύπτη. Όπως λέγεται υπάρχουν 4 τόνοι χρυσού και αγάλματα. Μαζεύτηκε το χωριό, ζήτησαν να πάνε κανάλια να καλύψουν όσα γίνονται και δεν πήγε κανένα. 

Πήγε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας και έδιωξε τον κόσμο, ενώ έχουν απαγορεύσει ακόμα και στον πρόεδρο του χωριού να πλησιάσουν. Κύριε Γεραπετρίτη σας καθιστώ υπεύθυνους. Ψάξτε το. Είναι πολύ σημαντικό», είπε ο κ. Βελόπουλος.



Πηγή φωτο: focusfm.gr

6 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια το μόνο τοπικό μέσο που κάνει ρεπορτάζ και το αναφέρει. Οι άλλοι δεν ασχολούνται (γιατί άραγε?) και αν γράψουν κάτι τι κάνουν με στιλ προέδρου εδεσαικου κ δε καταλαβαίνουν ούτε οι ίδιοι τι λένε, γιατί το θέμα καίει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς
      Καίει κάποιους

      Για αυτό ζητάνε την < θεοκρατική> και καλά, προβολή του θέματος μπας και σταματήσουν οι έρευνες και σωθούν και αυτοί και σώσουν την μάσα τους.

      Διαγραφή
    2. μα φιλε μου δεν εχεις καταλαβει οτι και η επισημη εκκλησια ειναι στο κολπο? που ειναι η μητροπολη? στα καγκελα επρεπε να ηταν τωρα ο Δεσποτης. με αρθα για το ποσο καλοι ειναι οι καλογεροι εκει δε γινεται δουλεια ισα ισα υπαρχει συγκαλυψη.

      Διαγραφή
  2. Που είναι ο δήμαρχος σε όλο αυτό? Γιατί κανείς δεν παίρνει θέση αναρωτιέμαι? Μόνο όταν πλησιάζουν οι εκλογές έρχονται, με ένα σωρό υποσχέσεις. Τώρα πρέπει να έρθουν, τώρα που τους χρειάζεται το χωριό. Έχουν αφήσει όλοι τους κατοίκους μόνους τους. Όλοι κάνουν τα στραβά ματια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θλιβερό όλο φωτογραφίες που σε κάνουν να ντρέπεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπαρχει η υπήρχε κάτι εκεί
    Και αν ναι ποιοί και εν γνώση ποιών η με τι ανταλλάγματα το καπηλευονταν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365