Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Αρχάγγελος Αλμωπίας: Ψάχνουν ευρήματα από υπόθεση αρχαιοκαπηλίας - Ανάστατοι οι κάτοικοι

Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις
Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Μοναστήρι του Αρχαγγέλου Αλμωπίας.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Διονύσης Δρένος με ανάρτησή του, κάλεσε νωρίτερα τους χωριανούς να σπεύσουν στο Μοναστήρι, καθώς όπως ανέφερε υπάρχει πρόβλημα και χρειάζεται κόσμος στο σημείο.


Μάλιστα, ο Πρόεδρος απαντώντας στις ερωτήσεις που δέχτηκε για το τι ακριβώς συμβαίνει, απάντησε πως "σκάβουν για χρυσό, είναι εισαγγελέας και αστυνομία".


Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες διεξάγονται έρευνες που αφορούν υπόθεση αρχαιοκαπηλίας για να βρεθούν τυχόν ευρήματα, αφού η ευρύτερη περιοχή του μοναστηρίου έχει υποδειχθεί από εμπλεκόμενο της υπόθεσης, ως μέρος απόκρυψης αρχαίων.





16 σχόλια:

  1. Μιλάμε για ενημέρωση ο πρόεδρος, όχι αστεία, έτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ ναι.
      Αν δεις και την ορθογραφία καταλαβαίνεις με τι έχεις να κάνεις

      Διαγραφή
    2. Εσείς κύριε από την ορθογραφία και μόνο κρίνεις έναν άνθρωπο?

      Διαγραφή
  2. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά,κάλεσε τον κόσμο να βοηθήσει στις έρευνες ή να τις σταματήσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας απασχολησε δηλαδη η ορθογραφια του προεδρου και οχι αυτα που ειπε ε?Και τι καταλαβες εσυ διαβασμενε? Με τι εχεις να κανεις? Να σου πω εγω?με καποιον που μπορει να μη γνωριζει ορθογραφια οσο εσυ αλλα ενδιαφερεται περισσοτερο απο εσενα για τον τοπο του και παντα βοηθαει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κύριος Δρένος ο πρόεδρος του χωριού έδρασε ορθός κατά την γνώμη μου μολονότι ήρθαν Αθηναίοι στο χωριό και χωρίς καμιά ενημέρωση, ξεκίνησαν να σκάβουν. Επιπλέον δεν ξέρουμε εάν ειναι τόσο νόμιμοι όσο λένε. Κανένα πρόβλημα να περισυλλεξουν τα αρχαία τα οποία λένε ότι υπάρχουν εκεί αλλά με την εποπτεία των κατοίκων του χωριού ή κάποιον αρμοδιο με την προϋπόθεση ότι βρουν να πάει εκεί που πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και από πότε η αστυνομία ή εν γένει η πολιτεία να δώσει λόγο σε νόμιμη έρευνα?

      Διαγραφή
    2. Αυτοί οι Αθηναίοι όλα τα θέλουν δικά τους φτάνει πχια. Μπράβο στον κύριο Δρενο έπραξε το σωστό. Εγώ θα έλεγα για να μη μείνουν και μόνα τους) να πάνε και τα παιδιά .βασικά ας ανεβει πάνω όλοι η Αλμωπία

      Διαγραφή
  5. Αληθεύει ότι οι αστυνομικοί που ήρθαν δεν είναι από την περιοχή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλιμακιο αρχαιοκαπηλιας του τμηματος Αττικης

      Διαγραφή
  6. Να σας πω εγώ που τα ξέρω από έγκυρη πηγη . Τα πραγματα έγιναν με δόλο ! είναι πονηρα! Ήρθαν χθές το βράδυ με τη δικαιολογία ότι θα έρθουν αρχαιοκάπηλοι και ήρθαμε να σας προστατεψουμε! Λογικά αν το παρεις θα έπρεπε να έρθουν με συμβατικά αυτοκίνητα για να μην τους καταλάβουν οι αρχαιοκάπηλοι! Σήμερα το πρωι άρχισαν να σκάβουν με μηχάνημα το οποίο ανιχνεύβει χρυσό! Χωρίς να ενημερώσουν τους μοναχούς! Εντωμεταξύ υπάρχουν πληροφοριες πολυ σοβαρές για της προθεσεις τους! Έχουν χαρτί από τρείς εισαγγελείς οπότε ήρθαν με όλα τα νόμιμα χαρτιά για να μην μπορεί κανείς να τους πειραξει! Το χωριό δεν μαζευτήκαμε τυχαία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως ανησυχούν λίγο παραπάνω κάποιοι από το χωριό?

      Διαγραφή
  7. Ότι γίνεται στον αρχάγγελο
    Μένει στον αρχάγγελο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μήπως έγινε έλεγχος στο Μοναστήρι με τόσα που ακούμε τελευταία ? στο χωριό καλό είναι να αρχίσουν να διαβάζουν και κανά καινούργιο βιβλίο εκτός απ το αναγνωστικό του Δημοτικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365