Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

Τα χωρια της Πέλλας που έχουν μεγάλη πληρότητα στα καταλήματα για τα φετινά Χριστούγεννα - Πιο είναι στην κορυφή

Πιο είναι στην κορυφή
Ο τουρισμός τα φετινά Χριστούγεννα κάνει τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο κλάδο, να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Στην κορυφή της λίστας ο Άγιος Αθανάσιος Έδεσσας.


Ένας παραδοσιακός οικισμός στα ορεινά του νομού Πέλλας, στον Δήμο Έδεσσας, ο οποίος κατά τους χειμερινούς μήνες κατακλύζεται από χιλιάδες ταξιδιώτες, που απολαμβάνουν όσα τους προσφέρει ο τόπος. Οικογένειες με παιδιά και σκιέρ που θέλουν να κάνουν καταβάσεις από το Καϊμακτσαλάν επιλέγουν τον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο, το παραδοσιακό πέτρινο χωριό, που διατηρεί την περίφημη μακεδονίτικη αρχιτεκτονική και αυτή την περίοδο έχει βάλει τα γιορτινά του, με την πληρότητα να αγγίζει το 100%.


Από κοντά τα Λουτρά Πόζαρ Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας, με τις θερμές ιαματικές πηγές τους, τα υπέροχα ξενοδοχεία τους και τις ξακουστές ταβέρνες τους, με την πληρότητα τις ημέρες των Χριστουγέννων να ξεπερνάει το 90%.


Την περιοχή μας επισκέπτονται τουρίστες εντός, αλλά και εκτός συνόρων και απολαμβάνουν τις ομορφιές του τόπου μας, μένοντας ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες που τους προσφέρουν οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού, δίνοντας παράλληλα σημαντική οικονομική ανάσα στην τοπική κοινωνία.

1 σχόλιο:

  1. Ένα μεγάλο μπαχαλο η Αριδαία.
    Ήρθαν και οι τουρίστες το είδαν και έκαναν τα ίδια.
    Είδαν που γ@ μιομαστε πλάκωσαν και οι γύφτοι που λένε.
    Διπλό, τριπλό παρκαρισμένα.
    Η κίνηση μετ' εμποδίων.
    Κόρνες, βρισιές και μποτιλιάρισμα.. περιπολικό ούτε για δείγμα,που να προλάβουν οι καημένοι.
    Και σαν να μην έφτανε αυτό σήμερα 3 υποκαταστήματα τραπεζών στην Αριδαία έχουν αδειάσει τα α.τ.μ τους ..όλα αυτά συνθέτουν σκηνικό Ουγκάντας.
    Απολαύστε τουρισμό, πρόοδο και ανάπτυξη..ζουδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365