Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Είχε Σκαπέρδα εκτελεστή !!!

Είχε Σκαπέρδα εκτελεστή

Μία ακόμη νίκη και μάλιστα η 4η συνεχόμενη εκτός έδρας για τον Απόλλωνα μέσα στην έδρα του αξιόμαχου Αρη Αμπελειών πέτυχε ο Απόλλωνας κάτω από ψιλόβροχο καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα ! 


Σ΄ ένα γήπεδο την ποιότητα του οποίου συναντάς σε επαγγελματικές κατηγορίες και θα χαιρόταν ο κάθε ποδοσφαιριστής να αγωνιστεί, οι φιλόδοξοι φέτος φιλοξενούμενοι παρουσίασαν όμορφο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα εκμεταλλευόμενοι την εμπειρία και τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν αν και θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα τέρματα εάν ήταν ποιο προσεκτικοί σε ορισμένες φάσεις. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι παρουσίασαν ένα αξιόμαχο σύνολο , ( παρ΄όλο μάλιστα που για κάποιο σημαντικό χρονικό διάστημα αγωνίστηκαν με 10 παίκτες) που πολύ σύντομα θα αναρριχηθούν υψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

21ο ο συνήθης ύποπτος από δεξιά Χ΄΄βασιλειάδης θα βγάλει σέντρα ακριβείας για το κεφάλι του Σκαπέρδα, με τον τελευταίο να μην αφήνει περιθώρια να δει την πορεία της μπάλας ο τερματοφύλακας του Άρη, παρά μόνο στο βάθος των δικτύων του αφού με γυριστεί κεφαλιά σε πρώτο χρόνο θα ανοίξει το σκορ σε 0 – 1.

27ο ο Πέσιος λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή με ένα εκπληκτικό δυνατό σουτ στο αριστερό Γ του Καρακούτση θα ισοφαρίσει το σκορ σε 1 – 1.

32ο ο Βεζυριανόπουλος από ύψος την μεγάλης περιοχής με πλασέ θα στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι καταλήγοντας άουτ.

44ο ο Νήρας από αριστερά θα βγάλει σέντρα στο ύψος της μικρής περιοχής και στο δεύτερο δοκάρι με τον ΄΄ εκτελεστή΄΄ Σκαπέρδα να διπλασιάζει τα προσωπικά του τέρματα αλλά και του Απόλλωνα.

60ο ο Μαραντίδης θα δει την δεύτερη κίτρινη κάρτα ( κόκκινη) για αντικανονικό μαρκάρισμα αποβάλλοντας τον ο διαιτητής 

69Ο Ο Ταουσάνης αφού περάσει τους αντιπάλους του, από δεξιά θα μπει στην μεγάλη περιοχή και από πλάγια θέση με ωραίο αριστουργηματικό φαλτσαριστό πλασέ θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κάππα αυξάνοντας το σκορ σε 1 – 3. 

88ο ο Κουλούδης εκμεταλλευόμενος λάθος της άμυνας του Απόλλωνα με κοντινό πλασέ θα μειώσει σε 2 – 3. 

Η διατησία του κ. Μπουρλούτσκι με επόπτες τους κ.κ. Τσαλκάνη, Σήπκα χωρίς σοβαρά λάθη, άφησε παραπονούμενους τους γηπεδούχους κατά την δική τους εκδοχή !

ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 (ΤΣΑΤΣΗΣ Γ.): Καρακούτσης, Μιχαηλίδης Π., Τσιρακίδης, Γαβριηλίδης, Γκόγκος (20ο λ.τ. Νάτσας) , Βεζυριανόπουλος (53ο Παπαδόπουλος Γ.), Νήρας, Χατζηβασιλειάδης, Σκαπέρδας, Ταουσάνης (82ο Ιωαννίδης), Βοτάρης.

ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ : Κάππας, Βουζβούρης, Αθανασιάδης, Κουλούδης, Καρράς, Μαραντίδης, Πέσιος, Δούμας, Ραμπούσης, Τόσιος, Δούμος Θ.

3 σχόλια:

  1. Χωρίς σοβαρά λάθη.Τα 2 λεπτά καθυστερήσεις μάλλον χάρη έκανε στην ομάδα του Άρη Αμπελειων με πολλές διακοπές στο δεύτερο ημίχρονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι χωρίς λάθη ο διαιτητής Μπουρλουτσκι ήταν ο χειρότερος που πέρασε από Άμπελειες και πρώτα ως γηπεδούχοι μπαίνει η σύνθεση των Αμπελειών και μετά της Κρύας Βρύσης ,για την αποκατάσταση της αληθειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΠΟΥΡΛΟΥΤΣΚΙ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365