Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Εκλογές 2023: Αυτός είναι ο νέος εκλογικός χάρτης – Δείτε τις έδρες στην Πέλλα

Δείτε τις έδρες στην Πέλλα
Εκδόθηκε το βράδυ της Τετάρτης το Προεδρικό Διάταγμα για τον καθορισμό των βουλευτικών εδρών κάθε εκλογικής περιφέρειας για τις εκλογές 2023.

Το υπουργείο Εσωτερικών υπέγραψε και δημοσίευσε τον κατάλογο των βουλευτικών εδρών, με βάση τα δημοσιευθέντα από την Ελληνική Στατιστική Αρχή αποτελέσματα του νόμιμου πληθυσμού (δημοτών) της γενικής απογραφής που πραγματοποιήθηκε από 13 Νοεμβρίου 2021 έως 31 Δεκεμβρίου 2021.


Η Π.Ε. Πέλλας σύμφωνα με την τελευταία απογραφή έχει 138.568 και εκλογικές έδρες της παραμένουν στις 4.


Δείτε το ΦΕΚ ΕΔΩ


1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365