Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Δόξα ΦΕΣ Μαυροβουνίου - Άρης Προφήτη Ηλία 3 - 2 / Καθάρισε ο Μουρουζίδης

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Αντώνη Καρατζίδη για το Aridaia365
Με μεγάλη νικήτρια την Δόξα Μαυροβουνίου με σκορ 3-2 τελείωσε το γειτονικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Άρη Πρ. Ηλία, ένα παιχνίδι που παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Το παιχνίδι ποιοτικά ήταν μέτριο, είχε δυνατές μονομαχίες και σκληρά μαρκαρίσματα, όχι πολλές φάσεις, αλλά πέντε τέρματα και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μουρουζίδη που με χατ τρικ καθάρισε για λογαριασμό των γηπεδούχων που ήταν κυνικοί και πήραν το τρίποντο, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν σε μέτρια μέρα και δεν έπιασαν απόδοση άλλων αγώνων.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι έδειχναν να πατούν καλύτερα, χωρίς όμως να απειλούν ιδιαίτερα, εκτός από την φάση του 37’ όταν ο Μουρουζίδης άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ κι ενώ νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με σουτ του Αποστολίδη το οποίο εξουδετέρωσε ο Τζίγκας.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 48’ έφτασαν στην ισοφάριση με ωραία ενέργεια του Υψηλάντη, όμως λίγο αργότερα έμειναν νε παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Λεκάκη.

Στο 60’ ο Μουρουζίδης εκμεταλεύτηκε ολιγωρία στην άμυνα των φιλοξενουμένων και έγραψε το 2-1, ενώ λίγο αργότερα ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά έγραψε το 3-1 δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ στο 90’ με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του ταλαντούχου Αποστολίδη, που έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι, ωια το τελικό 3-2.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ Αργυρός, Δέλλιος, Τσαλκάνης.
Συνθέσεις:

Δόξα:(Γιώργος Κοκόζογλου)
Τζίγκας, Μπούσι, (74’ Στεφάνου), Τσίκος, (51’ Σοσάρι), Σπανίδης, (85’ Θεοδώρου Α.), Γιακαμόζης, Καραμπατάκης, Πίττας, Χατζηπαναγιωτίδης, Μουρουζίδης, Σνάλλα, (51’ Βαρδαρέντσης), Φαφούτης, (46’ Ανδρεάδης)

Άρης:(Φώτης Σύρμαλης)
Περπερίδης, Ιωσηφίδης, Κουκούλης, (65’ Ζήνας), Λεκάκης, Ουράν, Παπαηλία, Γεωργίου, (47’ Στοικάκης), Αποστολίδης, Αλμαλής, Υψηλάντης, Μάρτσος, (76’ Μαυρίδης).

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Αντώνη Καρατζιδη για το Aridaia365:






















































18 σχόλια:

  1. Μπράβο στο 6 που παρότι νέος ξεχώρισε με τις κινήσεις του αν θέλεις να έρθεις σε εμάς βάζω το σπίτι μου για να έχεις κάπου να μείνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά παράπονα από την φιλοξενούμενη ομάδα από την διαιτησία του παιχνιδιού
    ΣΦΑΓΗ ΑΠΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 365 σας πήρε χαμπάρι ο σαρανταπενταλεπτος που ήσασταν παρών στο γήπεδο του Μαυροβουνίου και αναγκαστικά έπαιξε 90+ καλό βράδυ στους υγιείς φιλάθλους της Πέλλας.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπράβο στον Μαυροβούνι αξία πήρε το παιχνίδι τελικά το πρόβλημα ήταν ? έτσι είναι 8 παίκτες μαζί με τον Συρμαλη στη προπόνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το Μαυροβούνι θύμισε παλιές καλές εποχές μπράβο λουτσεσκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Προφητης μπηκε δυνατα στο δευτερο ημ. Στα πρωτα λεπτα 1-1 , αλλα εβαλε το χερι του ο Αργυρος με την αποβολη στο 50"ενω θα επρεπε το στοπερ του Μαυροβουνιου που ειχε ηδη κιτρινη σε 3 περιπτωσεις να δεχθει .
    Κιτρινισες την μιση ομαδα , επρεπε να αποβαλλεις τον στοπερ τους , ενταξει να σπρωξουμε το Μαυροβουνι Αργυρε-Δαμιανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε ρε τραχανα πανε για υπνο.που εχεις και αποψη..

      Διαγραφή
  7. το Μαυροβούνι θύμισε παλιές καλές εποχές μπράβο λουτσεσκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Μαυροβούνι θύμισε παλιές καλές εποχές μπράβο λουτσεσκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΓΥΡΟΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το πρώτο γκολ του Μαυροβούνιου ο παίκτης που βάζει το γκολ έρχεται και πέρνει την μπάλα από θέση οφσάιντ !!!
    Πολύ κακή διαιτησία δύστυχος για το ποδόσφαιρο ακόμα μια φορά προταγωνιστες δεν ήταν οι ποδοσφαιριστές αλλά το παρασκήνιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για 6 γκολ εισασταν ,το πηρες χαμπαρι;;

      Διαγραφή
    2. Πιο καθαρό γκολ από το πρώτο δεν υπάρχει ο μούρου φεύγει 5 μέτρα από πίσω Μαλον σε άλλο γήπεδο ήσουν φίλε η έτσι σε βολεύει

      Διαγραφή
    3. 2.05 πέντε γκολ ποτέ έβαλες για να βάλεις και τώρα εισασταν τραγικοί και ποιο τραγικοί ήταν η διαιτησία που σας προφύλαξε και σας έσωσε από μια τραγωδία άσχετοι

      Διαγραφή
    4. Και στην εδρα σας..Παλι ο μουρου θα σας τεντωση..και ασχημα κιολας..

      Διαγραφή
  11. Η διαιτησία τα έκανε μαντάρα προφύλαξε την ομάδα του Μαυροβουνίου εχθές δεν έπρεπε να χάσει το μαύρο Βουνί και δεν έχασε μπράβο στην διαιτησία που έπαιξε το παιχνίδι 50 50

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν υπάρχει οφσάιντ στο πρώτο γκολ. Από εκεί και πέρα ο στόπερ του Μαυροβουνίου έπρεπε να αποβληθεί στο 0-0 όχι μια φορά αλλά τρεις... Μόλις έγινε το 1-1 ο Δελιος με τον Αργυρό καθάρισαν αποβάλλοντας τον Λεκάκη (δεν είδα αν έκανε κάτι, ίσως ναι), αλλά ρε Δελιο στο πρώτο μέρος δεν έβλεπες τίποτα στα 10 μέτρα με τον στόπερ να χτυπάει κλωτσιές σε κάθε φάση και εκτός φάσης????και είδες τον Λεκάκη στα 50???? Όσο και αν σας σπρώξουν δεν θα ανεβείτε, πόσο θα ξεφτιλιστουν για πάρτι σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χαχαχαχα...αει πανε για υπνο προφητακη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365