Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Στο πλευρό του Αλμωπού η Νίκη Βόλου – «Να είστε δυνατοί αυτές τις δύσκολες στιγμές»

Η κατάσταση είναι απελπιστική και εντός των αποδυτηρίων.

Η καταρρακτώδης βροχή που πέφτει από το πρωί της Δευτέρας στην Αριδαία, είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει ολική καταστροφή σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του γηπέδου του Αλμωπού, με τις εικόνες να τρομάζουν.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου έστειλε μήνυμα στήριξης στην ομάδα της Αριδαίας σχολιάζοντας σε σχετικό ποστάρισμα:

Σας ευχόμαστε να είστε δυνατοί αυτές τις δύσκολες στιγμές. Να έχετε κουράγιο και υπομονή ώστε να ξεπεράσετε αυτήν τη δοκιμασία και να επιστρέψετε το συντομότερο δυνατόν στην κανονικότητα.

5 σχόλια:

  1. Μπράβο στην ΠΑΕ της Νίκης Βόλου, τώρα θα πρέπει να βοηθήσουν όσοι μπορούν και με ότι είναι δυνατό την ομάδα από αυτή την ζημιά που προκλήθηκε με την βροχή, όμως αλήθεια γιατί έγινε αυτή η ζημιά τί έφταιξε?????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως το πολύ νερό?υπήρχαν φρεάτια και αν όχι γιατί.Το γήπεδο υπάρχει χρόνια .Απλά δε φανταζόμασταν τέτοιες νεροποντές.εχουμε συνηθίσει να τα βλέπουμε αλλου

      Διαγραφή
  2. Ευχαριστούμε τη Νίκη Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου όμως είδα μία ανακοίνωση απο κάποιους ότι το ένα γκολ μπωρει λέει να ήταν οφσάιντ,τα σφυρίγματα όμως του διαιτητή που τα περισσότερα ήταν λάθος κατά του Αλμωπου αυτά δεν τα λένε άιντε ρε τώρα όλοι στην πλάτη του Καμπούρη που λένε βαρανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας πει κάποιος στον κύριο Ελευθερόπουλο ότι αν αρχίσουμε να λέμε για κακές διαιτησίες θα χάσουμε την μπάλα, λοιπόν εκεί στην περιοχή του κάμπου λέω για Λάρισσα, Λαμία, Βόλο να μήν μιλούν για διαιτησίες γιατί πόσες αδικίες έχουν υπάρξει με τους διαιτητές στην ομάδα του Αλμωπου ακόμα κι από την προηγούμενη σεζόν θα γράψουμε βιβλίο, δηλαδή τί μας λέει τώρα ο κύριος ότι αδικειθηκε η ομάδα του που δεν έδωσε σφυρίγματα υπέρ του Αλμωπου και δεν έβγαλε ανακοίνωση διαμαρτυρίας,να θυμηθούμε ότι διαμαρτυρία έβγαλαν η της Νίκης Βόλου καί πρίν τον αγώνα και να πούμε κι εμείς τότε ότι επιρεασαν τον διαιτητή,στην φάση παίκτη του Αλμωπου όπου ήταν πεσμένος κάτω ο αντίπαλος του έδινε κλωτσιές εκεί ο διαιτητής έκανε την παλαβή,για να μην πω γι'άλλες φάσεις που έγιναν κύριε Ελευθεροπουλε βουλοστετο κοινός σκασμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365