Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023

Στην Βασίλισσα του Βορρά ο Λάζαρος Ελευθεριάδης

Έτοιμος για την Βέροια

Πολύ κοντά στον ΝΠΣ Βέροια σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia365 είναι ο συμπολίτης 25χρονος μέσος Λάζαρος Ελευθεριάδης, που αγωνιζόταν στην SL2 με την ομάδα των Χανίων μέχρι πρόσφατα, ενώ παλιότερα αγωνίστηκε  σε Αλμωπό Αριδαίας, Θύελλα Φιλώτα και ΑΟ Τρίκαλα.


Ο καταγόμενος από την Υδραία Αλμωπίας ποδοσφαιριστής, θα βρεθεί κάτα πάσα πιθανότητα αύριο Δευτέρα στην πρωτεύουσα της Ημαθίας για να υπογράψει και να ξεκινήσει προπονήσεις στη νέα του ομάδα, ενώ δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή για το ματς με τον Μακεδονικό, την επόμενη Πέμπτη.

4 σχόλια:

  1. Είναι γιατί φωνάζουν χωριάτες κάποιοι φίλαθλοι κι όμως παίρνουν έναν παίκτη από χωριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγαλη αποφαση να παει Βεροια. Το πιστολι που θα φαει θα ειναι χωρις προηγουμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ στον αλμωπο όλοι είναι πληρωμένοι μισοί φεύγουν γτ δεν έχουν να τους πληρώσουν και χα

      Διαγραφή
  3. 3 ομάδες πληρώνουν μόνο : Σέρρες Λάρισα Μακεδονικός.Κι αυτές αρχίζουν να το σκέφτονται ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365