Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Οι προτάσεις της Κικής Παπαδάκη για τις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές

Δελτίο Τύπου

Με αφορμή την πρωτοφανή κακοκαιρία που έπληξε την Δευτέρα την πόλη της Αριδαίας και γενικότερα όλο το Νομό Πέλλας, η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Κική Παπαδάκη, εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση της προς τους πληγέντες και με ανακοίνωση της, προτείνει τα παρακάτω στους υπεύθυνους φορείς:

1. Άμεση ενεργοποίηση του ταμείου Αρωγής για κάλυψη των ζημιών στις υποδομές.

2. Να αρχίσουν άμεσα οι καταγραφές.

3. Επαναπροκήρυξη του μέτρου Αναδιάρθρωσης για αντικατάσταση των πληγέντων δενδρώνων.

4. Άμεση πρόσληψη συμβασιούχων εκτιμητών για άμεση καταγραφή των ζημιών.

5. Αναστολή οφειλών των πληγέντων σε εφορία, εφκα, ελγα. 

6. Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων.

7. Ολοκληρωμένο σχέδιο διαχείρισης κρίσεων και αντιμετώπισης επιπτώσεων κλιματικής κρίσης, από περιφέρεια, κυβέρνηση και δήμο.

8. Να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του και όχι να τις ρίχνει ο ένας στον άλλον

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365