Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Ενημέρωση της Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων από τους προσφυγικούς συλλόγους της Πέλλας

Στο βήμα ο Πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας, Ιγνατίδης Κωνσταντίνος
Ενημέρωση της Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων από τους προσφυγικούς συλλόγους της Πέλλας με αφορμή την συμπλήρωση των 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή, αλλά και θέματα που αφορούν την Γενοκτονία των Ελλήνων του Ευξείνου Πόντου.

Στο βήμα ο Πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας, Ιγνατίδης Κωνσταντίνος κατά την ώρα της ομιλίας του, επίσης τον Νομό εκπροσώπησαν ο πρόεδρος συλλόγου Ποντίων Έδεσσας "Άγιος Θεόδωρος Γαβράς", Γαβριηλίδης Γιάννης και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Κρύας Βρύσης, π.Βασίλειος Τσουφλίδης. Τιμή και υπερηφάνια για την Πέλλα αλλά και για όλο τον Ελληνισμό !!! Ποτέ ξανά Καταστροφή, ποτέ ξανά προσφυγή, ποτέ ξανά Γενοκτονία....

5 σχόλια:

  1. Τώρα σειρά έχουν οι Σύλλογοι Βλάχων για να είμαστε δίκαιοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι Ντόπιοι οικοδεσπότες χαίρονται για την πρόοδο των επισκεπτών !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ατυχές το σχόλιο σου και περισσότερο κρυμμένο πίσω από την ανωνυμία σου...Δεν έχεις τα κακαλα να σχολιάσεις αντικειμενικά...βρες τα...

      Διαγραφή
  3. σειρα εχουν οι ποντιοι του λουτρακιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365