Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

ΕΠΙΣΗΜΟ Δήμος Αλμωπιας: Κλειστά τα σχολεία αύριο

Δελτίο Τύπου

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και τα ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ ΜεΑ του Δήμου Αλμωπίας, θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τρίτη 24/01/2023.


Δήμαρχος Αλμωπίας

 

Χρήστος Μπάτσης  

 

2 σχόλια:

  1. πηγαίνουν οι διευθυντές με αρμόδιο υπάλληλο και εκπόσωπο απο το σύλλογο γονέων και επιβλέπουν τα Σχολεία απο σήμερα.Καταγράφουν τις πρώτες ζημίες αν υπάρχουν.Σήμερα ή αύριο θα γίνει αυτό ?
    Αντί να θυμόμαστε λάθος πράγματα ,ένα πράγμα να θυμόμαστε οι περισσότεροι από μας: Κάποιες θέσεις ευθύνης είναι Λειτούργημα ,δεν είναι επάγγελμα.
    Ο Διευθυντής Σχολείου για παράδειγμα ΔΕΝ έχει ποτέ ήσυχο ύπνο.Γιατί δεν είναι δημόσιος υπάλληλος...κουβαλάει μεγάλες ευθύνες που τις αποδέχτηκε.
    Όποιος δεν μπορεί παραιτείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς θα γινω χαλίφης στη θεση του χαλίφη; Να η ευκαιρία...

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365