Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Δήμος Αλμωπίας: Πολιτικός πόλεμος με θύματα τους πολίτες

Μικροπολιτικά παιχνίδια εις βάρος των πολιτών
Το θέατρο του παραλόγου ζουν οι πολίτες της Αλμωπίας, με τα τερτίπια των πολιτικών παρατάξεων να επηρεάζουν την λειτουργία του Δήμου και κατ' επέκταση την καθημερινότητα των κατοίκων.

Η μεν Δημοτική Ομάδα κατηγορεί μερίδα της αντιπολίτευσης ότι απουσιάζει εσκεμμένα από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για να μην υπάρχει απαρτία, με αποτέλεσμα αυτές να γίνονται σε μεταγενέστερες ημερομηνίες και τα θέματα να πηγαίνουν προς τα πίσω, καθυστερώντας τις αποφάσεις που πρέπει να παρθούν με ότι συνεπάγεται αυτό, ή δε μερίδα της αντιπολίτευσης κατηγορεί την Δημοτική Ομάδα πως τους απαξιώνει, τους προσβάλει με την στάση της και δεν τους σέβεται.

Σε απλή μετάφραση ο καθένας προσπαθεί να περάσει με τον τρόπο του το δικό του και να επιβληθεί στον άλλο.

Μικροπολιτικά παιχνίδια εις βάρος των πολιτών. 

Κάποιοι πρέπει να αποδεχθούν πως διοικούν, χωρίς να έχουν μεγάλη πλειοψηφία, έχοντας μία ισχυρή αριθμητικά αντιπολίτευση απέναντι τους, την οποία πρέπει να σεβαστούν και κάποιοι άλλοι πρέπει να αποδεχθούν πως είναι οι χαμένοι των προηγούμενων εκλογών, πως άλλοι διοικούν και οφείλουν να δείξουν σεβασμό στην ψήφο του λαού, αφήνοντας πίσω την πίκρα της ήττας.

10 μήνες πριν τις επόμενες εκλογές έχουμε μπει ουσιαστικά σε εκλογική περίοδο, με τις μάχες να αρχίζουν να φουντώνουν σιγά σιγά, ΟΛΟΙ όμως θα πρέπει να σεβαστούν τους πολίτες. Ο Δήμος δεν γίνεται να μείνει στάσιμος, το Δημοτικό Συμβούλιου πρέπει να να λειτουργεί κανονικά και για να γίνει αυτό ΟΛΟΙ πρέπει να ρίξουν νερό στο κρασί τους, γιατί καλώς ή κακώς ο προηγούμενος εκλογικός Νόμος αυτό απαιτεί.


Με την στάση που κρατάνε οι πολιτικές παρατάξεις, οι πολίτες είναι τα μόνα θύματα αυτού του ανούσιου πολέμου. 10 μήνες πριν τις εκλογές όλοι οφείλουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων με σεβασμό προς τους κατοίκους αυτούς του τόπου, τους κατοίκους τους οποίους σε λίγους μήνες  θα ξανά απευθυνθούν ζητώντας τους ψήφους.

8 σχόλια:

  1. Ειναι γλυκειά η κουτάλα και η εξουσία, και αυτο ισχύει για όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέτριοι όλοι τους, ανεπαρκείς. Κατακαημένη Αλμωπια, από τις μέχρι τώρα υποψηφιότητες φαίνεται ότι δεν υπάρχει ελπίδα. Πάλι με αυτούς θα πορευτουμε. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαμηλό επίπεδο δημοτικών συμβούλων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν φτάνει που κατοικούμε σε μια απομακρυσμενη περιοχή χωρίς υποδομές έχουμε και ανεπαρκείς δημοτικές παρατάξεις. Εν ολίγοις από παντού ήμαστε άτυχοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την επόμενη φορά θα κατεβείτε εσείς οι επαρκείς και ικανοί στον δήμο μας για να λυθούν επιτέλους τα προβλήματα μας.ειδικα για σένα που κατηγορείς για το χαμηλό επίπεδο.εσυ που είσαι ρετιρέ να κατέβεις οπωσδήποτε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. επιτέλους ενα σοβαρό άρθρο που λέει πως ακριβώς ειναι η κατσταση γιατί στο ενα σαητ γλειφουν τον δήμαρχο στο άλλο τον πρωην δημαρχο. όσο αναφορά τηνκατάσταση ολοι τους εχουν ευθύνη για την κατάσταση γιατί δε σέβονται τον πολίτη της αλμωπίας τέλος δεν αποτελεί δικαιολογία το ότι δε μας ΄σεβοντε γι αυτο δε πάμε, εσεις πρεπει να πάτε αν ΄σεβεστε αυτούς που σας ψηφισαν,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και που να μάθετε κάτι ανύπαρκτους που θα κατέβουν . Ο άλλος έχει λιώσει την τράπουλα και θέλει ψήφο.Απίστευτο θράσος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο Δημαρχείο δεν πας για να μάθεις. Στο Δημαρχείο μπαίνεις ολοκληρωμένος γνώστης και πας να βελτιώσεις πράγματα. Δεν πας να μάθεις.Προς όλους που έχουν κενές φιλοδοξίες αντί να δουν τις δουλειές τους …( αν έχουν δουλειά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365