Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Αριδαία πλημμύρες: Κάποιοι πολίτες ζουν στον κόσμο τους - Τα εξοργιστικά περιστατικά

Διαβάστε λεπτομέρειες

Πολλά ήταν τα απίθανα περιστατικά που συνέβησαν κατά την διάρκεια της χθεσινής πλημμύρας στην πόλη της Αριδαίας, με πολλούς συμπολίτες μας να δείχνουν πως ζουν κυριολεκτικά στον δικό τους κόσμο και δεν είχαν επαφή με την χθεσινή δύσκολη πραγματικότητα.


Συγκεκριμένα χθες νωρίς το απόγευμα και ενω η Αριδαία βρισκόταν στο έλεος της κακοκαιρίας, οι δρόμοι ήταν πλημμυρισμένοι και η καταιγίδα δεν σταματούσε, συμπολίτες μας επικοινωνούσαν με κατάστημα και ζητούσαν καφέ delivery(ναι καλά διαβάσατε), με τους υπεύθυνους εννοείται να τους αρνούνται.


Κάποιοι άλλοι συμπολίτες μας και ενώ ο δρόμος μπροστά στο Δασάκι ήταν απροσπέλαστος και απαγορευόταν να περάσουν οχήματα από εκεί, αψηφούσαν τις οδηγίες της πυροσβεστικής και της Αστυνομίας και προσπαθούσαν να διασχίσουν τον συγκεκριμένο δρόμο, με κίνδυνο να προκαλέσουν σοβαρές ζημιές από το νερό στο όχημα τους, αλλά και να τραυματιστούν οι ίδιοι. Για την ιστορία κάποιοι με πιο ψηλά οχήματα τα κατάφεραν, ενώ κάποιοι άλλοι με πιο χαμηλά αναγκάστηκαν να γυρίσουν πίσω όταν κατάλαβαν ότι δεν μπορούσαν.


Επίσης αρκετοί συμπολίτες μας παρα το γεγονός πως αρκετοί δρόμοι γύρω από την κεντρική πλατεία ήταν κλειστοί και μάλιστα υπήρχαν και ταινίες που απαγόρευαν την διέλευση, έκοβαν τις ταινίες και εισέρχονταν στους συγκεκριμένους δρόμους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργούν κύμα, με αποτέλεσμα τα νερά να μπαίνουν στα καταστήματα, την ώρα που μέσα βρίσκονταν άλλοι συμπολίτες μας που προσπαθούσαν να τα καθαρίσουν και να τα προστατέψουν από το νερό. Οι συγκεκριμένες περιπτώσεις ήταν παρα πολλές, με τα μπινελίκια να πέφτουν σύννεφο και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις απειλήθηκαν και επεισόδια ανάμεσα σε οδηγούς και πολίτες που καθάριζαν καταστήματα και σπίτια.


Τέλος για να τα λέμε όλα, υπάρχουν οι άπειρες περιπτώσεις με συμπολίτες μας να κλείνουν από πάνω φρεάτια με διαφορά υλικά, για να προστατεύουν από την δυσοσμία που αναβλύζει από μέσα (παρακάτω φωτο), αλλά κατά την χθεσινή μέρα ξέχασαν να τα ξεσκεπαστούν, βάζοντας και αυτοί το λιθαράκι τους στο όλο πρόβλημα, μαζί με το κακό σύμφωνα με τους πολίτες καθαρισμό τους από τα συνεργεία του δήμου, αφού πολλά εξ αυτών είχαν μέσα φύλλα και διάφορα αντικείμενα.



6 σχόλια:

  1. όλοι αυτοί είναι οι πρώτοι που θα γκρινιάξουν για τα πάντα, χωρίς να κοιτάνε τις δικές τους πράξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι τυχαίο ότι ήμαστε στα κακώς κείμενα πρώτοι, οδική συμπεριφορά με αποτέλεσμα χιλιάδες θανάτους, παχυσαρκία, αλκοόλ, κάπνισμα σε κλειστούς χώρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι φταίει ο δήμος;ο δήμος στέλνει συνεχώς άτομα και καθαρίζουν τα φρεάτια ρωτήσατε τή τραβάνε αυτά τα παιδιά που πάνε να καθαρίσουν τα φρεάτια; και δεν είναι τα φύλλα όπως λέτε αλλά και πολλά αντικείμενα τα οποία τα πετάμε εμείς οι ανεγκαιφαλοι βάζω και τόν εαυτό μου μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα είναι θέμα IQ. Ανάλογα με το πόσο έχουν συμπεριφερονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάρχουν όμως και κάποιοι εθελοντές συμπολίτες μας που βοήθησαν όπου χρειάστηκε νά τά λέμε και αυτά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπράβο ρε Καραγιαννίδη που τα λές αυτά...μπράβο ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365