Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Έδεσσα: Fake news η συνάντηση του οδηγού με αρκούδα - Εβγαινε στα κανάλια και έδινε... συμβουλές (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε βίντεο
Απάτη αποδείχτηκε η απρόσμενη συνάντηση οδηγού με μια... αρκούδα στην Πέλλα.


Ο κάτοικος του Αγίου Αθανασίου ανήρτησε δύο φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram και στη συνέχεια φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτικούς σταθμούς για να μιλήσει για την εμπειρία του.

Ωστόσο, όπως αποδεικνύεται οι φωτογραφίες αυτές, πρήλθαν από ρωσικά μέσα ενημέρωσης και είναι από τον Σεπτέμβριο του 2022.


Μάλιστα μιλώντας στο Mega το πρωί της Τετάρτης δήλωσε: "Δεν τρόμαξα, απλά σοκαρίστηκα με το μέγεθός της. Ήταν τεράστια".


Και δεν σταμάτησε εκεί αλλά δήλωσε επίσης πως "παρά την αρχική ταραχή του δεν βγήκε από το όχημά του, ωστόσο φρόντισε να απαθανατίσει την ιδιαίτερη αυτή συνάντηση. Η αρκούδα δεν του επιτέθηκε, παρά μόνο τον κοίταξε και ύστερα συνέχισε τον δρόμο της".


Ο ίδιος προχώρησε και στην παροχή συμβουλών προς όσους τύχει να συναντηθούν κάποια στιγμή με αρκούδα λέγοντας "εάν δεν τα πειράξεις, εάν δεν νιώσουν απειλή, δεν σε πειράζουν".



1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365