Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις νέοι παίκτες που μπαίνουν - Από την Σκύδρα η μία

Αυτοί είναι οι τρεις νέοι παίκτες
Τρία νέα πρόσωπα στο Survivor All Star θα κάνουν την εμφάνισή τους στο επεισόδιο της Κυριακής, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά.

Συγκεκριμένα ανέφεραν πως δύο παίκτες θα ενισχύσουν την ομάδα των «Μαχητών» και ένας θα ενταχθεί στην ομάδα των «Διασήμων».


Στους «κόκκινους», λοιπόν, θα βρεθεί ο Γιώργος Κόρομι, που είχε συμμετάσχει στο Survivor 2021, ενώ ο Κρις Σταμούλη (από το Survivor 2021) και η συντοπίτισσα μας από την Σκύδρα Ρία Κολοβού (Survivor Ελλάδα – Τουρκία το 2019) θα παίζουν με τα μπλε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365