Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Αποκριάτικο Ξεφάντωμα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό
Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας, το Σάββατο 18-2-2023, πραγματοποιήθηκε αποκριάτικος χορός στην μεγάλη και φιλόξενη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου.

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν χορό, τραγούδια, παραδοσιακό γαϊτανάκι, face painting, animateur και πολλά σπιτικά εδέσματα που ετοίμασαν όλοι οι γονείς.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο Διδασκόντων που είναι δίπλα μας σε κάθε μας εγχείρημα και ιδιαίτερα τον Διευθυντή του Σχολείου μας κο Σωκράτη Κωτόπουλο και τον γυμναστή μας κο Μιχάλη Παρασκευόπολο.

Ακόμη, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και ο Σύλλογος Διδασκόντων ευχαριστούμε θερμά την Ποτοποιία Αποσταγματοποιία Μελισσανίδη, το Βιβλιοπωλείο Συμβολή, την καφετέρια Coup Espresso and Wine Bar, τα Αρτοζαχαροπλαστεία Βαδα που μας στήριξαν με την πολύτιμη συμβολή τους. Επίσης, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο εάν δεν υπήρχαν οι μουσικές επιλογές του Γιάννη Γεωργίου που έδωσε καρνβαλικό ρυθμό στο party μας από το πρώτο λεπτό. Τέλος, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και στο σύνολο των εθελοντών που χωρίς εκείνους τίποτα δεν θα ήταν υλοποιήσιμο!






2 σχόλια:

  1. αφου τελειώσαμε με τα καρναβαλικά ,τώρα ας ενισχύσουμε τις βιβλιοθήκες μας.
    Και πρώτα οι γονείς ας μάθουμε ότι μέχρι τα γεράματα ο άνθρωπος πρέπει να διαβάζει...Πάντα...είτε απο ευχαρίστηση, είτε απο αγωνία, είτε για τη γνώση.
    Καλη σαρακοστή σε όλους και όλων των θρησκειών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο 3ο δημοτικό πενθουν τον διευθυντή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365