Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Στον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αριδαίας ο Γιώργος Καρασμάνης

Δελτίο Τύπου

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αριδαίας Γιώργος Γκλαβάκης, υποδέχθηκε πριν από λίγες μέρες στο γραφείο του τον βουλευτή και πρώην Υπουργό κ. Γιώργο Καρασμάνη.


Στο επίκεντρο της ατζέντας βρέθηκαν οι ζημιές που προκλήθηκαν στην πόλη από τις πρόσφατες πλημμύρες.


Με στόχο την εύρεση άμεσων λύσεων για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις της Αλμωπίας, συζητήθηκαν εκτενώς οι ζημιές που προκλήθηκαν από την θεομηνία. Επίσης οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες αναφορικά με τη συμπλήρωση των αιτήσεων για τις αποζημιώσεις που έστειλε το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.


Ο Γιώργος Γκλαβάκης, ενημέρωσε αναλυτικά τον κ. Καρασμάνη για την τρέχουσα κατάσταση και για την ανάγκη άμεσης αντιμετώπισης .

Λαμβάνοντας υπόψιν την προθυμία και το ενδιαφέρον του βουλευτή, η επίσκεψη του κρίνεται σημαντική και ελπίζουμε στην άμεση ανταπόκριση του.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365