Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Αριδαία: Βγήκαν στους δρόμους οι αγρότες της Αλμωπίας

Οι αγρότες παρέταξαν τα τρακτέρ τους στον δρόμο έξω από το Ξενιτίδειο
Κινητοποιήσεις με τα τρακτέρ τους, ξεκίνησαν σήμερα οι αγρότες στην Αλμωπίας, όπως συμβαίνει σε πολλές περιοχές της χώρας. 


Οι αγρότες παρέταξαν τα τρακτέρ τους στον δρόμο έξω από το Ξενιτίδειο στην Αριδαία και  διαμαρτύρονται κάνοντας λόγο για δραματική μείωση της τιμής διάθεσης των προϊόντων τους και για μεγάλη αύξηση του κόστους παραγωγής.

13 σχόλια:

  1. απο ιδα κωνσταντια εξαπλατανο τιποτα ολα καλα ΝΔ και ξερο ψωμι. και γενικα ολοι οι αγροτες πρεπει να ξυπνησουν και να ερθουν στον αγωνα-μπλοκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοιτάξτε να μην κλείσετε τους δρόμους γιατί θα βρείτε απέναντι σας όλα τα άλλα επαγγέλματα εργαζομένων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η παρουσία παρουτογλου στην συγκέντρωση της Παρασκευής έκανε πολύ κόσμο πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί δεν βγήκαν με τα NAVARA τα θεόρατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ είσαι σίγουρα βολεμενος. Ντροπή σου να ειρωνευεσαι.

      Διαγραφή
  5. Κύριοι με 20 τρακτερ δουλεια δεν γίνεται άλλα τόσα είναι και στο Μαυροβούνι τσάμπα η συγκεντρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΞΕΝΗΤΙΔΕΙΟ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΞΤΑΝ ΥΠΟΨΙΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΑΡΑ ΑΓΡΟΤΕΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα έπρεπε να ντρέπεστε όσοι σχολιάζετε αρνητικά τους Αγρότες.Ντροπή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί παρακαλώ; είναι ελεύθεροι επαγγελματίες. Αυτοί είναι η δουλειά. Τη μοίρα σου την ορίζεις εσύ. Είναι δύσκολα δεν αμφιβάλω. Γιατί πουλάνε; πρέπει να αναρωτηθούν τι κάνουν οι ίδιοι. Δεν φταίνε μόνο οι άλλοι.

      Διαγραφή
    2. Εκτος τοπου και χρονου εισαι,ευχομαι να μην περασεις το επιπεδο ζωης τους ποτε!

      Διαγραφή
  8. Όταν στα καταστήματα μας δεν μπαίνει άνθρωπος μπορεί και για μέρες ολόκληρες δεν παίρνουμε καμία επιδότηση από πουθενά όμως ούτε κλείνουμε τους δρόμους όταν μια ζωή πληρώνουμε ΦΟΡΟΥΣ που εσείς τους μάθατε τα τελευταία χρόνια και δεν ξέρουμε αν θα έχουμε να πληρώσουμε ρεύμα ενοίκιο εμπόρευμα !!!! Είστε ελεύθεροι επαγγελματίες σαν όλους μας πάρτε το χαμπάρι !!! Όσο για αποδείξεις και τιμολόγια ας μην το θίξουμε το θέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι θα πείτε ρε για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους?? οι περισσότεροι αν όχι όλοι στην περιοχή από αγροτικές οικογένειες είστε...δεν ξέρετε πως ζουν και τι απολαβές έχουν σε σχέση με την δουλειά που κανουν..??Μας εκμεταλλευονται όλοι...Κάθε χρόνο και χειρότερα....Πόσους δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους να έχει πια αυτή η χώρα...!χωρίς πρωτογενή τομέα θα ψωμολυσαξετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να οργανωθειτε και να ερθετε μαζι μας,εκτος και αν περνατε καλα!Αλλου τα φροντιστηρια και τα ρεστα δικα σου για να παρεις μια μυγοσκοτωστρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365