Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Μεταγραφικές ενισχύσεις στον Αλμωπό Αριδαίας

Δυο μεταγραφές για τον Αλμωπο

Σε συμφωνία με τον Γιώργο Σουρνάκη ήρθε ο Αλμωπός Αριδαίας για την ενίσχυση της ομάδας.

Ο Γιώργος Σουρνάκης γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου του 1999 στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ η θέση του είναι μέσος και έχει ύψος 1.85. Έχει αγωνιστεί στην Κ20 του ΟΦΗ και υπέγραψε συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα.

Έχει αγωνιστεί στην Κ15 του Εργοτέλη και στην Κ17 του Πανιωνίου. Με τον ΟΦΗ συμμετείχε σε έξι παιχνίδια πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ ενώ αγωνίστηκε και σε ένα ματς Κυπέλλου.
Μεσούσης της περσινής περιόδου μετακόμισε στον Ηρόδοτο όπου μέτρησε 17 συμμετοχές στην Super League 2, ενώ φέτος είχε ως τώρα 10 συμμετοχές στην Super League 2 και πλέον μετακομίζει στον Βόρειο Όμιλο του πρωταθλήματος.


Παίρνει και πρώην του Παναθηναϊκού Β ο Αλμωπός Αριδαίας!

Δεν σταματά τη μεταγραφική του δραστηριότητα ο Αλμωπός Αριδαίας, που ήρθε σε συμφωνία και με τον Μανώλη Οικονομάκη.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό Β, στην Κύπρο με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και στον Ηρόδοτο.
Από εκεί και πέρα, παρελθόν αποτελεί εδώ και καιρό ο 22χρονος κίπερ Στέφαν Γιακιμόφσκι

4 σχόλια:

  1. Καλές οι μεταγραφές για χρήματα στους παίκτες πώς θα πληρωθούν όταν αυτός ο απερίγραπτος υφυπουργός αθλητισμού δείνει αλλού κι αλλού σε διεφθαρμένους της σούπερ λιγκ 1, κύριε Αυγενακη ψάξε στην σούπερ λιγκ 1 να βρεις τα στημένα παιχνίδια με κάποιους που έχεις καλές φιλίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τιτανοτεράστιε άλμωπα Καρατζόβας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρατικοδιαιτο ποδόσφαιρο ούτε στην Βόρεια Κορέα. Ψάξτε να δουλέψετε ως πραγματικές επιχειρήσεις (γιατί αυτό είστε) και αφήστε τις δικαιολογίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε μου λες ρε παλληκάρι αυτό πήγαινε και πέστο στο Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Σαββίδη, Καριπίδη και όλους αυτούς της σούπερ λιγκ 1 που τα παίρνουν από παντού, είσαι τόσο ηλίθιος όσο δείχνεις αυτά τα χρήματα βγαίνουν από τις πλάτες των παιχτών και είναι φορολογούμενα τα οποία έχουν συμφωνηθεί με υπογραφές άλλων δύο υπουργών, τί μαλακίες μας λές αυτά θα δωθουν στους ποδοσφαιριστές τραχανοπλαγια λές και είσαι τιμητής όλων.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365