Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Λουτρά Πόζαρ Αλμωπίας: Δέκα νέες προσλήψεις - Δείτε τα ονόματα

Δείτε τα ονόματα
Δείτε τα ονόματα:








4 σχόλια:

  1. Νομίζετε ότι είναι το μαγαζάκι σας κ βάζετε τον κάθε άσχετο σε μια τουριστική επιχείρηση? Να σας θυμίσω ότι είστε απλοί υπάλληλοι τοποθετημένοι με κάποιους ψήφους κ όχι με κάποια προσόντα, τα οποία δεν έχετε ούτε στο ελάχιστο. Μόνο στα λουτρά περνούν μισθό 1000αρικα άτομα που δεν έχουν τελειώσει ούτε γυμνάσιο. Ακόμα ένα χρόνο, μετά κάθε κατεργάρης στο πάγκο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ακριβώς!!Νομίζουν πως με ενα διμηνακι θα παρουν ψήφους.Αντί να κοιτάξουν να δουλέψει σωστά η επιχειρήση των Λουτρών κ να βάλουν ατομα με γνώσεις βάζουν ολους τους άσχετους που δε ξέρουν ουτε τι θεραπεύει το ιαματικό νερό των λουτρών..!

      Διαγραφή
    2. διμηνάκι-ψηφαλάκι

      Πρόεδρος επιχείρησης και Δήμαρχος απόφοιτος τι ???
      Οι γνώσεις τους για τον έξω κόσμο σταματούν στα φανάρια Αψάλου.

      Διαγραφή
  2. Συμφωνώ με όλους σας παιδιά.. Ανυπομονώ να τους δω να βγαίνουν στην ανεργία για να δουν πως είναι να πας Ν εκμεταλευτεις την ανάγκη που έχει ο άλλος έστω κ για ένα 2μηνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365