Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Αύριο το νέο Δ.Σ της SL2 - Άγνωστες οι εξελίξεις

Άγνωστες οι εξελίξεις
Κρίσιμο Διοικητικό Συμβούλιο θα πραγματοποιήσει αύριο Τετάρτη (1/3) η SL2 και στο οποίο θα κριθεί και η επανέναρξη ή όχι του πρωταθλήματος.

Το Δ.Σ. έχει προγραμματιστεί για τις 12:30 στα γραφεία της Ένωσης και σε αυτό θα υπάρξει ενημέρωση από την επιτροπή η οποία συστήθηκε για τις συναντήσεις τόσο με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, όσο και με τον πρόεδρο της SL1, Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 1 Μαρτίου και ώρα 12:30 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42/ 4ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

1. Ενημέρωση από την Επιτροπή που συστήθηκε την 22/2/2023 σχετικά με τις συναντήσεις με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη και με τον Πρόεδρο της Super League 1.

2. Διάφορα Θέματα», αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

To θέμα είναι πως για την ώρα δεν έχει διαρρεύσει κάποια πληροφορία που θα δημιουργήσει αισιοδοξία για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος και έτσι οι εξελίξεις αποτελούν ερωτηματικό. Πάντως οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως δύσκολα θα έχουμε σέντρα και αυτό το Σαββατοκύριακο.

2 σχόλια:

  1. Εγώ δεν καταλαβαίνω τι δουλειά έχει ο Μαρινάκης για την σούπερ λιγκ 2, τώρα θα μου πει κάποιος αφού η εντολές στον Αυγενακη δίνονται μέσω αυτού δεν το πήρες χαμπάρι, απλά κάνω μία ερώτηση προς όλους τους ναυτιλομενους για να δούνε ποιοί κάνουν κουμάντο στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της Ελλάδας??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχουμε επανεκκίνηση λένε οι πληροφορίες...Ετοιμαζόμαστε για εντός έδρας ματς φωτιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365