Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Δόξα Μεγαπλατάνου - ΝΠΣ Σκύδρα 2 - 3 / Κλείδωσε την πρωτιά ο ΝΠΣ Σκύδρας

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365

Μεγάλη νίκη για τον ΝΠΣ Σκύδρας που άλωσε τον Μεγαπλάτανο, επικρατώντας με σκορ 3-2 την τοπικής Δόξας στο ντέρμπι του πρώτου ομίλου της Β’ Κατηγορίας και κλείδωσε την πρωτιά στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ήταν ενδιαφέρον και στο πρώτο ημίχρονο το θέαμα ήταν μέτριο, χωρίς μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, παίχθηκε παιχνίδι κέντρου κυρίως, ωστόσο στο 37’ οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον κορυφαίο σκόρερ τους Παναγιώτη Μουρατίδη, για να απαντήσουν στην εκπνοή του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι με τον έμπειρο επιθετικό Γιάννη Παπαδόπουλο που στο 45’ έγραψε το 1-1.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν καλύτερο με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν εκ νέου το προβάδισμα στο 51’ με δράστη και πάλι τον Παναγιώτη Μουρατίδη, για να απαντήσουν και πάλι οι γηπεδούχοι με τον Γιώργο Χρυσίδη στο 69’ να γράφει το 2-2.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά και ήταν φανερό ότι όποια ομάδα πετύχαινε τελενα θα ήταν και η ομάδα που θα κατακτήσει το τρίποντο της νίκης.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να σκοράρουν στο 83’ με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να γράφει το 2-3 μέσα σε πανηγυρισμούς και να χαρίζει την μεγάλη νίκη στην ομάδα του, μια νίκη που φέρνει τους Σκυδραίους ακόμη πιό κοντά στην άνοδο.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Νικήτας Σεφερίδης των γηπεδούχων.

Αρκετά καλή η διαιτησία των κ.κ Σιδηρόπουλου, Τσαλκάνη, Παπαδόπουλου Δ.

Συνθέσεις:

Δόξα: (Μάκης Δεμίρης)

Μπελητάσιος, Κιουλτζόπουλος, (53’ Χρυσίδης), Μπάρδι, Σεφερίδης, Παυλίδης, Καράτζιος, Κιουλάφι, Μπιτσάκου, Παπαδόπουλος, Μίζογλου, Σωτηριάδης.

ΝΠΣ Σκύδρας: (Σπύρος Κουλούρης)

Πιστοφίδης, Ορφανίδης, Μερτζάνης, Ναουμίδης, (51’ Κότσια), Γάτσος, Κουντουράς, Ελέζι Ν., Μουρατίδης, Ελέζι Γ., (32’ Αλεξανδρίδης), Παπαδόπουλος, Τουρλούμης, (76’ Ντίσιος).

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:
































































10 σχόλια:

  1. Κύριε βοηθε. Γιατί δεν φόρεσες την στολή σου; Την έπλυνες και δεν στέγνωσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι απλό δεν έχει άλλη στολή????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυριοι της ΕΠΣ είναι εμφάνιση διαιτητή αυτή;
    Ξυπνηστε επιτέλους και μην αφηνετε το ποδοσφαιρο της πελλας στα χερια αχρήστων ανθρώπων…..αν είναι οι ομαδες να κατεβαίνουν με ότι ρούχα θέλουν.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το σορτσάκι είναι από την θάλασσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλαθλος Μεγαπλατανου4 Μαρτίου 2023 στις 8:52 μ.μ.

    ΑΥΤΟΣ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΡΟΥΧΑ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΛΑΙΤΣΜΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟΛΗ ΑΛΛΑ ΜΑΥΡΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν δίνουν δικαίωμα οι διαιτητές αυτά είναι να τους σχολιάζουν,γιατί υποχρεώνουν τους παιχτες να φοράνε ίδιες φανέλες και οι διαιτητές ότι νάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΕΠΟΠΤΗ ΑΓΟΡΑΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αφήστε το παιδί!!δεν έχετε με τι να ασχοληθείτε και ασχολείστε με ανούσια πράγματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παίχτης Α κατηγοριας4 Μαρτίου 2023 στις 10:05 μ.μ.

    Από την άλλη αγωνιστική στη ομάδα μου θα φοράμε οι μισοί κόκκινη στολή και οι άλλοι μισοί μαύρη στολή να δούμε θα μας το επιτρέψουν; δεν φταίμε εμείς το δικαίωμα μας το δίνουν οι διαιτητές που βλέπουμε στην φωτογραφία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Gia B topiko mia xara einai kurioi h stolh tou epopth.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365