Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Λουτρά Πόζαρ: Επιχορήγηση 20.000 ευρώ στον Αλμωπό

Δείτε την απόφαση
Στην επιχορήγηση 20.000 ευρώ στην ΠΑΕ Αλμωπός προχώρησαν τα Λουτρά Πόζαρ, δίνοντας μία σημαντική οικονομική ανάσα στον σύλλογο.

Δείτε ολό το έγγραφο όπως ανέβηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΕΔΩ

Δείτε την απόφαση:



32 σχόλια:

  1. Αν κάναν κάποια έργα στα λουτρά σε μορφή ανταπόδοση των χρημάτων που περνούν θα έλεγα ότι αφού περισσεύουν καλά κάνουν, όμως τα λουτρά είναι γεμάτο λακκούβες κ σε μια κατάσταση που θυμίζει εικόνα εγκαταλείψεις, γιαυτό αφού σας περισσεύουν χρήματα όπως φαίνεται κάντε εστο ένα συντριβάνια κι που το μοναδικό που υπήρχε το χαλάσανε, επειδή ολλα μετά θέλουν καθαρισμό κ σηντηρειση,γιυτο καλύτερα να μην υπάρχει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ρε λουτρακιωτες αντί να έπεφταν αυτά στα λουτρά έπεσαν σε μια ομάδα!ψηφίστε τον ξανα για να διαχειρίζετε τα λεφτά σας να το παίζει μάγκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε πας καλά; δίνεις λαφτα σε ΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δίνει και σε ΟΕ αν χρειαστεί έξυπνε .Και να μην ψηφίζεις Μπάτση, εδώ λες:Μπράβο Δήμαρχε !

      Διαγραφή
  4. πολύ σωστή κίνηση δεν μπορεί να βάζει ένας μόνο χρήματα για να έχει ομάδα η αλμωπια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε μου λέτε ρε παλικάρια κατηγορείτε γιατί δείνει λεφτά στην ομάδα αντί να πείτε μπράβο και μείνατε στις είκοσι χιλιάδες, μία ομάδα που έχει και την επωνυμία λουτρά ποζαρι, εσείς δώσατε κάποιο ευρώ στην ομάδα όπου έπρεπε να είστε υπερήφανοι γιατί αυτή η ομάδα σας φέρνει και λεφτά, άλλες ομάδες στηρίζονται από όλους τους φορείς των περιοχών τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. oyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pare τα βουνα δημαρχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θέλω επίσης να συμπληρώσω αυτά τα λεφτά που δόθηκαν μένουν ξανά στην πόλη γιατί οι ποδοσφαιριστές μένουν στην πόλη και αφήνουν χρήματα και να εξηγήσω πρώτα τα ενοίκια το φαγητό τα καφέ και άλλα πολλά,γι'αυτό σταματάτε την μιζέρια αυτή,το αν δεν κάνει κάποια έργα ο δήμος είναι άλλη υπόθεση αυτή και δεν σώζεται με τα είκοσι χιλιάρικα που δόθηκαν στην ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτονόητα θα δώσεις όπως όλοι Οι Δήμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΡΕ άσχετοι,το πόσα λεφτά άφησαν όλες αυτές οι αποστολές των 25ατόμων που έρχονται σε Αριδαία και Λουτρά το σκεφτήκατε?μια κίνηση που την κάνουν όλοι οι δήμοι που έχουν ομάδες σε υψηλό επίπεδο.ΤΣΟΜΠΑΝΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γνωρίζετε κύριοι ότι ο Αλμωπός είναι ανώνυμη εταιρία;
    Είναι δυνατόν να δίνεις δώρα σε ιδιώτη;
    Όταν είσαι αγράμματος κάνεις τέτοιες γκάφες.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ρε Αλμωπία του χρόνου βγάλε απόφοιτο γυμνασίου δήμαρχο

      Διαγραφή
  11. Να σου πω ρε εγγράμματε εσύ όταν έχεις και στην επωνυμία λουτρά ποζαρι μπωρει να δοθούν καί να σου δώσω παραδείγματα πολυξερε, ΠΑΕ Πιερικός, ΠΑΕ Βέροια, όπως είπε κι ένας φίλος σου έρχονται ομάδες και αφήνουν χρήματα τότε σου αρέσει, μήπως όλη αυτή η πρεμουρα γίνεται για λόγους αντιπαλότητας με φόντο εκλογής δημάρχου λέω εγώ τώρα, σταματήστε λοιπόν την γκρίνια και δείτε τί συμφέρον έχει η Αριδαία από μια ομάδα που είναι στην Β εθνική στηρίξτε την με ότι μπορεί ο καθένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναι μεγάλε... Λεγε τσοπάνηδες κλπ.. Αυτή είναι η παιδεία σου.. Ότι πιο υγείες να υπάρχει ο αθλητισμός και αυτή η ομάδα κόσμιμαγια την αλμωπια.. Όμως όταν στα λουτρά υπάρχει αυτή η κατασταση δεν είναι κ τόσο απλό να δίνεις τόσα λεφτα. Είναι πολύ χτυπητο κ κραυγαλέο ότι γίνεται για να κερδίσει κάναν ψηφοφορο.και σου ξαναλέω ότι αγαπώ κ εκτιμω την ομάδα του άλμπουμ περισσότερο απο μερικούς που το φωνάζουν επιδηκτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός σου είπε τσοπάνηδες κύριος ότι νάνε είσαι, δηλαδή τί μας λές τώρα ότι έπρεπε να δώσει κρυφά τα χρήματα και δεν έχεις καταλάβει ένα πράγμα η ομάδα στις φανέλες τους εκτός από Αλμωπος γραφή και λουτρά ποζαρι είναι εταιρία με μέτοχο και το ποζαρι κατάλαβες, αυτό αν το πω σε έναν τσοπάνη θα το καταλάβει και να ξέρεις σέβομαι απόλυτα τους τσοπάνος γιατί ξέρουν περισσότερα από εσένα, αυτό που έγραψα παραπάνω για τις φανέλες στο ξανά λέω Αλμωπος λουτρά ποζαρι κατάλαβες τί σημαίνει και με ποια αιτιολογία δόθηκαν τα χρήματα.

      Διαγραφή
  13. Αν ήταν τα λουτρά super.. Ας δίνανε λεφτά στον αλμωπια, στο τένις, στο μπάσκετ, κλπ. Όμως πάνω είναι για να τους λυπάσαι.. Και απλά μειραζουν χρήμα για την ψήφο. Σύμφωνο μαζη σου ότι κάναμε την συζήτηση πολιτική, αλα κ ο σκοπός που δόθηκαν τα χρήματα αυτός ήταν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε κοιτάξτε μην γίνει κάνα επεισόδιο με Τουρκία και φορέσει καμία πατριωτική στολή σε κάνα συλλαλητήριο και εδώ τα ντουγανια θα τον ξαναβγαλουν γιατι θα φωνάζει το Αιγαίο είναι ελληνικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ένταξη τσοπάνηδες μπορεί να μην είπες.. Είπες όμως ρε αγραματε κλπ.. Από τον τόνο σου φαίνετε τι είσαι. Και το λες κ το ξαναλές.. Λουτρά ποζάρι.Λουτρα πόζαρ λέγεται. Τα λεφτά που λες ότι αφήνουν οι ομάδες είναι μόνο στο ξενοδοχείο που κοιμούνται κ τρώνε. Πουθενά αλλού. Σταματήστε να αρμεγετε τα λουτρά, μπας κ αλλάξουν όψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ εσύ είσαι ένας άνθρωπος ανώτατου επιπέδου και κρίνεις δίχως να ξέρεις με ποιόν μιλάς,δεν πειράζει ας το ξεπεράσουμε αυτό,δεν κατάλαβες το ξενοδοχείο τίνος είναι του γείτονα στα σπίτια που μένουν οι ποδοσφαιριστές γιατί δεν μένουν μόνο στο ξενώνα εκεί λοιπόν δεν αφήνουν χρήματα καί θα σου πω με αποδείξεις ότι αφήνει η ομάδα μόνο μέσα στήν πόλη, πρώτα πληρώνει η ομάδα κι κάποια ενοίκια και φαγητά παικτών οι παίκτες πληρώνουν ρεύμα νερά έπειτα μέσα στην πόλη βγαίνουν αφήνουν χρήματα καί μήν μου πεις το αντίθετο και έχεις μία ομάδα στην δεύτερη κατηγορία εκτός κι αν εσύ δεν το θες ή είσαι εναντίον του αθλήματος ή εναντίον του δημάρχου.

      Διαγραφή
  16. Ούτε ξέρουν πως λέγονται τα Λουτρά.. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να περνούν τα λεφτά... Όλοι... Και εννοείτε αν τα χρήματα τόσα χρόνια πέφτανε στα λουτρά ας τα βάζαν μετά όπου θέλανε στην περιοχή κ ιδίως στον αθλητισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ποιους το λές αυτό ότι δεν γνωρίζουν;

      Διαγραφή
  17. Γιαυτό που τα λέει λουτρά ποζάρι, και θέλει μόνο να πηγαίνουν τα λεφτά στην ομάδα.. Ας μάθει τουλάχιστον πως λέγονται τα Λουτρά. Και δεν μίλησα για τα έσοδα που αφήνει η ομάδα μας, για της ομάδες που έρχονται έλεγα, η ομάδα μας κατά την γνώμη μου δεν πρέπει να πληρώνει όπου κι αν πάει, η έστω να τους κάνουν έστω έκπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλω να μάθω πώς λέγονται αδερφέ σοβαρά το λέω γιατί εγώ ξέρω λουτρά Πόζαρ καί Λουτράκι ποια είναι η διαφωνία σου, όσο για της ομάδες που έρχονται δεν σου άφησαν τίποτα ο Αλμωπος όταν πάει εκτός δεν αφήνει τίποτα τι θες να πεις τώρα αυτά είναι φτηνές δικαιολογίες, τώρα μου τα γυρνάς πρώτα έλεγες γενικολογιες τώρα λές για τους παίκτες μας πρέπει να γίνει αλλοιως,ρε παιδιά αφήστε την γκρίνια για όλα εδώ γκρινιάζετε για τα είκοσι χιλιάρικα που δόθηκαν στην ομάδα τώρα τί μας λέτε άντε χαρείτε την ομάδα που παίζει τόσο καλό ποδόσφαιρο.

      Διαγραφή
  18. Και επαναλαμβάνω γιατί με παρεξηγήσες.. Αν περισσεύουν χρήματα εννοείτε να τα δοσουν πρώτα στον αθλητισμό.. Αλά πραγματικά η κατάσταση στα λουτρά είναι άσχημη.. Και από την άλλη... Καλύτερα εκεί πάρα οπουδήποτε αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μόνο που έχει την ονομασία Αλμωπος λουτρά Πόζαρ ή όπως θες εσύ φτάνει η διαφήμιση που κάνει καί τώρα όλα τα άλλα είναι φτηνές δικαιολογίες.

      Διαγραφή
  19. Όταν λές ότι είναι άσχημη κατάσταση σε τί αναφέρεσαι για να καταλάβω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τα λουτρά λέγονται λουτρά πόζαρ, κ όχι ποζάρι όπως έλεγε κάποιος ποιο πάνω, και οι ομάδες που έρχονται αφήνουν σε ένα ξενοδοχείο, δεν αναφέρομουνστην δική μας ομάδα, απλά η ανάπτυξη του τόπου μας πρέπει να βασιστη στην αξιοποίηση των λουτρών, πάνε μια βόλτα κ θα καταλάβεις σε τι κατάσταση είναι τα λουτρά, και επαναλαμβάνω επειδή σέβομαι την ομάδα του άλμωπου και τα παιδιά πρωσοπικα. Γιατί και γω παλιός ποδοσφαιριστης είμαι κ ξέρω πόσο συμβατικό είναι να στιριζονται η ομαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το είπα εγώ ο ίδιος το ποζαρι αλλά στη συνέχεια το διόρθωσα αν βλέπεις παραπάνω λοιπόν το θέμα των λουτρών είναι θέμα δημάρχων που έχουν περάσει είναι δηλαδή διαχρονικό, αλλά μην συνδέεις την ομάδα με όλα αυτά αφού λές ότι ήσουν παλιός ποδοσφαιριστής και το ξανά λέω ότι η ομάδα έχει ονομασία αν πρόσεξες και λουτρά Πόζαρ ή Λουτράκι όπως θες πέστο αυτό τί σου λέει δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, τώρα κάτι άλλο έχεις γνώσει ότι τα παιδιά αυτά είναι απλήρωτα πόσο καιρό και δανείζονται από δω κι από εκεί λοιπόν αυτά τα χρήματα ήταν μια ενίσχυση μικρή όσπου να φιλοτιμιθη ο κύριος Αυγενακης με τον Μαρινάκη και να δοθούν τα χρήματα που οφείλουν στις ΠΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Νομίζω ότι ξεκίνησαν οι επιχωριγησειες στις ΠΑΕ.. Ένταξη δεν ήξερα ότι τα παιδιά είναι απλήρωτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ναι και έπαιρναν λεφτά από τους γονείς ή από κάπου αλλού,γι'αυτό ρε παιδιά μην πετάμε κουβέντες δίχως να ξέρουμε αυτά τα λεφτά περίμεναν οι ΠΑΕ όμως εάν δεν μπουν στις τσέπες των δικαιούχων εγώ δεν πιστεύω,το λέω αυτό γιατί άκουσα τον πρόεδρο κύριο Παπαδημητρίου να λέει μέσα σε όλα θα πρέπει να ελεγχθούν ομάδες για ύποπτα παιχνίδια δηλαδή τί μας είπε ότι περιμένετε ακόμα, αυτοί όλοι λέω για τις ομάδες που είναι εύπορες θέλουν να λιγοστέψουν τον αριθμό τον ομάδων για να πάρουν περισσότερα κομμάτια από την πίτα αυτό είναι το ζόρι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Να συμπληρώσω και μία απορία ακόμα τις ομάδες Β από την σούπερ λιγκ 1 θα τις έχουν μέσα στο πρωτάθλημα της λιγκ 2 όταν γίνει πρωτάθλημα με 22 ομάδες??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365