Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Αριδαία: Μεγαλώνει και δεν λύνεται το πρόβλημα με τις λακούβες (ΦΩΤΟ)

Δείτε σημερινές φωτο από τους δρόμους της Αριδαίας
Το μεγαλύτερο καθημερινό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πόλη της Αριδαίας, αλλά και αρκετές τοπικές κοινότητες, είναι οι λακούβες.

Το Aridaia365 έχοντας καθημερινή επαφή με τους πολίτες, αλλά και τους δρόμους μας, έχει αφουγκραστεί τους προβληματισμούς που υπάρχουν στην τοπική μας κοινωνία και κατά καιρούς εχει αναφερθεί στο θέμα «λακκούβα»

Απο την κατασκευή του αποχετευτικού και μετά οι δρόμοι της Αριδαίας βρίσκονται σε πολύ κακη κατάσταση, αφού η αποκατάσταση που έγινε δεν ήταν η ενδεδειγμένη, ενώ το πρόβλημα μεγαλώνει από τις βλάβες στην υδροδότηση και τις τρύπες που ανοίγει μετέπειτα η ΔΕΥΑ για την αποκατάσταση των βλαβών.

Οι πολίτες είναι αγανακτισμένοι, καταγγέλουν μεγάλες φθορές στα οχήματα τους εξαιτίας της κακής κατάστασης του οδοστρώματος, ενώ θυμίζουμε πως τις προηγούμενες μέρες προκλήθηκε τροχαίο εξαιτίας τρύπας στο οδόστρωμα, χωρίς ευτυχώς τραυματισμό.

Οι πολίτες αναρωτιούνται, ποιος θα αναλάβει το κόστος για τις ζημιές στα οχήματα και ποιος θα αναλάβει την ευθύνη σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος και τραυματισμού κάποιου συνανθρώπου μας, εξαιτίας της άσχημης κατάστασης του οδοστρώματος. 

Η Δημοτική αρχή θα πρέπει άμεσα να προβεί σε αποκατάσταση των δρόμων με τον ενδεδειγμένο τρόπο, πίσσα και όχι χώμα, γιατί η κατάσταση αντί να βελτιώνεται, χειροτερεύει.

Δείτε σημερινές φωτο από τους δρόμους της Αριδαίας:






6 σχόλια:

  1. ΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΔΩΣΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπήρχε περίπτωση να μη δώσει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Αλμωπός είναι πιό παλιός απ την άσφαλτο.Το 1926 δεν είχε άσφαλτο πουθενα.1-0.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας πάρουν πίσσα από τα λουτρά, εκεί έχει μπόλικη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά να ξέρετε.. Λίγο πριν της εκλογές θα κλείσουν όλες οι τρύπες... Μην στεναχωριστε,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365