Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Άγνωστος/οι παραβίασαν το ΓΕΛ Σκύδρας και έκλεψαν χρήματα που προοριζόντουσαν για εκδρομές μαθητών

Είναι άδικο και κρίμα για τους μαθητες αλλά και για τους γονείς τους

Σήμερα το πρωί 03/03/2023, ο Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Σκυδρας βρήκε το γραφείο του παραβιασμένο λόγω κλοπής. Προσήλθε η Αστυνομία άμεσα για τα δέοντα . Από το χρηματοκιβώτιο του σχολείου κλάπηκε όλο το υπόλοιπο ποσό που έδωσαν οι μαθητες για την εκδρομή της Β Λυκείου καθώς και ένα μικρότερο ποσό προκαταβολής για την εκδρομή της Α Λυκείου.

Ο Συλλογος Γονέων & Κηδεμόνων με δίκη του πρωτοβουλία δίνει δημόσια τον τραπεζικό λογαριασμό του πρακτορείου όπου ο οποιοσδήποτε από την κοινωνία της Σκυδρας, αλλά και εκτός, μπορεί να συνεισφέρει οτιδήποτε ώστε τελικά να πραγματοποιηθούν οι εκδρομές στην Κέρκυρα και στην Κομοτηνή .

Είναι άδικο και κρίμα για τους μαθητες αλλά και για τους γονείς τους , που έδωσαν χρήματα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε να μην πραγματοποιηθούν αυτές οι εκδρομές .

Επειδή οι εκδρομές πρέπει να ‘κλείσουν ‘ ως τουλαχιστον 10/3/23 γιατί είναι 15 Μαρτιου της Β ‘και 19 Μαρτίου της Α και το ποσό είναι μεγάλο , ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί το νωρίτερο που μπορούμε . 

Τράπεζα Πειραιως : GR13 0171 2280 0062 2804 0032 803 

Δικαιούχος : Τουριστικές επιχειρήσεις ΑΦΟΙ Περπεριδη ΟΕ 

Αιτιολογία : ΓΕΛ ΣΚΥΔΡΑΣ 

ΥΓ Οποιος επίσης επιθυμεί μπορεί να απευθυνθεί στον Σύλλογο Γονέων &Κηδεμόνων 

Ευχαριστούμε

1 σχόλιο:

  1. Η κατρακύλα σε αυτήν την χώρα δεν έχει τέλος πόσο ξεφτίλα ακόμα, πόσο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365