Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Αλμωπία: Στιγμές τρόμου για νεαρή μητέρα και τα παιδιά της (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτο

Στιγμές τρόμου έζησε το πρωί της Τετάρτης μια νεαρή μητέρα οδηγός, μαζί με τα δυο ανήλικα παιδιά της που επέβαιναν στο Ι.Χ. τους.


Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia365, ενώ η μητέρα μετέφερε τα παιδιά της στο σχολείο, λίγο έξω από το χωριό Ριζοχώρι έπεσαν με το όχημα τους σε μια από τις χιλιάδες λακούβες που βρίσκονται στους δρόμους της Αλμωπίας, με αποτέλεσμα να σκάσουν και οι δυο δεξιές ρόδες του ΙΧ και να κινδυνέψουν να βρεθούν εκτός δρομου. 


Όπως είναι φυσικό η μητέρα και τα τα δυο ανήλικα παιδιά της τρομοκρατήθηκαν από το περιστατικό, ενώ ευτυχώς δεν σημειώθηκε κάποιους τραυματισμός, αφού η οδηγός κατάφερε να κρατήσει το όχημα εντός δρόμου.


Στο σημείο βρέθηκε η Αστυνομία.


Στο Aridaia365 έχουμε αναφερθεί επανειλημμένα στην κακη κατάσταση των δρόμων και στον κίνδυνο ατυχημάτων. Το οδόστρωμα στην Αριδαια, αλλά και σε αρκετές τοπικές κοινότερες που είναι ευθύνη του Δήμου είναι σε πολύ κακη κατάσταση, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στους δρόμους εκτός Τ.Κ. οι οποίοι είναι στην αρμοδιότητα της περιφέρειας.


Οι πολίτες όπως είναι λογικό είναι αγανακτισμένοι από τους δρόμους - βομβαρδισμένα τοπία και αναρωτιούνται ποιος έχει την ευθύνη για περιστατικά σαν το παραπάνω και ποιος αρμόδιος θα αποζημιώσει τους πολίτες σε περίπτωση υλικών ζημιών;


Δείτε φωτο:






15 σχόλια:

  1. Αλμωπια το βασίλειο του χάους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντα από την μεριά την δικιά μάς είμαστε στο έλεος του Θεου κανένας δήμος καμια αρχή.. Βέβαια όλοι κοιτάνε την μεριά από τα λουτρά που έχει ψωμί γιατί να δουν εμάς.. Αλλά θα βγουν για ψήφους σε λίγες μέρες να δω τι έχουν να πουν...εκεινο τον δρόμο τον κάνω κάθε μέρα εκείνη η τρυπα είναι εκεί 2 μήνες και.. Και πρεπει κάποιος να παθει ζημιά για να κλείσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ψηφίσαμε ρε φίλε, Πόσο χαμηλού επιπέδου είμαστε οι πολίτες της Αλμωπίας όπου για ένα καπρίτσιο πατριωτικό δώσαμε την ψήφο μας σε άνθρωπο που δεν μπορεί να διαχειριστεί έστω τα απλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξυπνήστε ρεεεεεε. Εκεί στο Δήμο ξυπνήστεεεεε. Τι κατάντια είναι αυτή ρε. Πόσο θα ξεπεσουμε ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι επικρατεί στην αλμωπια? χάος χωρίς κανόνες ,οδηγοί χωρίς άδειες οδήγησης, σαββατοκύριακο όλοι μεθυσμένοι αδεσποτοι, σκουπίδια παντού, λακκούβες παντού ειδικά εντός της πόλης, στα μαγαζιά άπαντες καπνίζουν, κράτημα τα άλλα ήμαστε μία πολιτισμένη χώρα τρομάρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νομίζω ότι είναι δισεκατομμύρια οι λακούβες οχι χιλιάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η κατάσταση είναι τραγική είμαι κάτοικος φιλωτειας περνάω κάθε μέρα από τον δρόμο αυτό εκείνη η τρυπα είναι 2 μήνες εκεί έχει και πιο πανω ακόμα μια μεγάλη δεν λένε να κάνουν τίποτα μας έχουν γραμμένους.. Στην φιλωτεια στο κεντρικό έξω από την εκκλησία έσπασε μια σωλήνα ήρθε συνεργείο την έφτιαξε και την βουλωσε με χώμα την τρυπα που άνοιξε τώρα με την βροχή μην πεσεις μέσα θα τα σπάσεις όλα στο αμάξι και το χειρότερο είναι ότι εκεί που είναι η τρυπα αν πεσεις θα φυγεις και από το δρόμο πανω στην στροφή.. Στο πρατηριο του Τεκεδοπουλου έχουν βουλωσει τα φρεάτια έχει 3 χρόνια με αποτελεσμα να έχουν ανοίξει μεγάλες τρυπες στον δρόμο επειδή δεν μπορει να φυγει το νερό και να προσπαθεί ο ίδιος να τα μπαλωσει με χαλίκι που μίλησα με τον ίδιο μου είπε ότι έχει πει παρά πολλές φορές αλλά δεν υπάρχει ανταπόκριση ουτε από τον Δήμο ουτε από κανέναν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Αλμωπία της τρύπας είναι όλοι εκεί στο δήμο κοιτάνε μην χάσουν την καρέκλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευτυχώς είναι καλά
    Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στο δρόμο ξιφιανη αψαλο
    Συγχαρητήρια στους υπεύθυνους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πηγεντε να δειτε αν εχει λακουβες το ακρος γειτονικο χωριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπομονη κοσμε ολα θα αλλαξουν σε λιγους μηνες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είχα ακριβώς το ίδιο πριν 16 χρόνια στο δρόμο από σωσανδρα για αριδαία.οταν πήγα για να διαμαρτυρηθώ μου είπαν ότι έξω από τις κατοικημένες περιοχές υπεύθυνη είναι η περιφέρεια.αυτη είναι η Ελλάδα μας.δυστηχως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο πιό άχρηστος δήμαρχος όλων των εποχών,στην θητεία του η Αριδαία έπιασε πάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο άλλος ο μπούφος λέει τον Μπάτση περιμένατε να σας κλείσει τις λακκούβες,, ποιον αλλον θα περιμέναμε αυτόν ψηφίσαμε για δήμαρχο και αποδείχτηκε κάλπικη λύρα!! Θ τις κλείσει λίγο πριν τις εκλογές ρε,, αλλά ψηφαλακια δεν έχει Χρηστάκη ξανά μία φορά γίνονται τα λάθη,, ήρθε η ώρα να πας σπιτάκι σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365