Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Γιαννιτσά: Η οικογένεια της 23χρονης Ιφιγένειας παρέλαβε τη σορό της - Ανείπωτη θλίψη και σπαραγμός

Η σορός ταυτοποιήθηκε χθες το βράδυ

Ο κ. Στέλιος Σούρλας εκπρόσωπος οικογένειας θύματος, μίλησε για το δράμα των γονιών της 23χρονης Ιφιγένειας που δεν είχαν νέα για το παιδί τους για δύο 24ωρα μετά την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

«Η σορός ταυτοποιήθηκε χθες το βράδυ, ανακοινώθηκε στην οικογένεια ότι η 23χρονη Ιφιγένεια είναι νεκρή. Πριν από λίγο η οικογένεια παρέλαβε την σορό της κοπέλας και μεταβαίνουν στην πόλη των Γιαννιτσών όπου το Σάββατο πρωί θα γίνει η κηδεία» περιγράφει.


«Με την εταιρεία δεν έχουμε έρθει σε επαφή, δεν έχει εμφανιστεί κανείς, δεν είπαν καμία συγγνώμη. Η ευθύνη δεν είναι μόνο του σταθμάρχη, υπάρχουν και στην εταιρεία ευθύνες και ποινικές ευθύνες και στους πολιτικούς προϊστάμενους» τόνισε.


«Αναζητούσαν την Ιφιγένεια επί δύο μέρες»


«Επί 2 μέρες η 23χρονη Ιφιγένεια αγνοούνταν, δεν ήταν ούτε στη λίστα των τραυματιών, ούτε στη λίστα των νεκρών. Επιδεινώθηκε η ψυχολογία τους» αναφέρει ο κ. Σούρλας για τους γονείς της κοπέλας.


Τέλος μίλησε για το τελευταίο τηλεφώνημα μάνας και κόρης, που έγινε λίγο πριν επιβιβαστεί η άτυχη κοπέλα στο τρένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365