Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Από χωριά του Δήμου Πέλλας οι δύο νεκροί στο τροχαίο της Γουμένισσας

Τα συλλυπητήρια μας στους οικείους τους

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο στο 4ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γουμένισσας – Φιλυριάς Κιλκίς, όταν ΙΧ προκειμένου να αποφύγει ακινητοποιημένο όχημα, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άτομα, ένας 54χρονος και ένας 52χρονος.


Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο επιβαίνοντες του οχήματος που τραυματίστηκαν θανάσιμα, ήταν κάτοικοι τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Πέλλας, βυθίζοντας στο πένθος την περιοχή των Γιαννιτσών.


Τα συλλυπητήρια μας στους οικείους τους.


Δείτε την ανακοίνωση της Αστυνομίας:


Περίπου στις 00.20 περίπου, στο 4ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γουμένισσας – Φιλυριάς Κιλκίς, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 54χρονος και επέβαινε 52χρονος προκειμένου να αποφύγει ακινητοποιημένο όχημα, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 54χρονου και του 52χρονου.


Ο οδηγός του ακινητοποιημένου οχήματος συνελήφθη.


Προανάκριση  για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γουμένισσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365