Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Δ. Μπίνος: Δυναμικό ξεκίνημα από την Ανατολική Αλμωπία

Δείτε την ανάρτηση του Υποψηφίου Δημάρχου Αλμωπία

Δείτε την ανάρτηση του Υποψηφίου Δημάρχου Αλμωπία:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΛΜΩΠΙΑ

Ο Δ. ΜΠΙΝΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ

ΑΛΜΩΠΙΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ...


Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη συνάντηση στελεχών του συνδυασμού του Δημήτρη Μπίνου για τις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη. Η αρχή έγινε από την ανατολική Αλμωπία και συγκεκριμένα από την Ίδα, όπου συγκεντρώθηκαν στελέχη της Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου.


Ο υποψήφιος Δήμαρχος έδωσε το σύνθημα για την έναρξη μιας προεκλογικής περιόδου, κατά την οποία θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάδειξη των προβλημάτων και στις προτάσεις που θα δώσουν λύσεις και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών.


Συγκεκριμένα, ο κ. Μπίνος εξήγγειλε:


- Αποκέντρωση αρμοδιοτήτων, με ένα νέο δυναμικό μοντέλο συμμετοχικής διοίκησης, που θα επιτευχθεί με τον ενισχυμένο ρόλο των Αντιδημάρχων υπό την γενική καθοδήγηση του Δημάρχου.


- Ενίσχυση του ρόλου της Αντιδημαρχίας Ανατολικής Αλμωπίας, με μόνιμη εγκατάσταση μηχανημάτων του εργοταξίου στην έδρα της Δ.Ε. Εξαπλατάνου, για την πιο άμεση επίλυση των καθημερινών προβλημάτων της ευρύτερης περιοχής.


- Ο λόγος στον πολίτη, με νέα τηλεφωνική γραμμή που θα έχει ως αρμοδιότητα να γίνεται δέκτης των καθημερινών προβλημάτων των πολιτών και στη συνέχεια θα τα μεταφέρει στο αρμόδιο τμήμα και θα παρακολουθεί την εξέλιξή τους.


- Δημιουργία εξειδικευμένου τμήματος αγροτικής πολιτικής, που θα ασχολείται εξολοκλήρου με τον αγροτικό τομέα και θα μπορεί να παρεμβαίνει άμεσα για την καλύτερη καταγραφή και επίλυση των προβλημάτων σε ολόκληρο τον κάμπο του Δήμου μας.


- Δωρεάν WiFi για όλους τους πολίτες στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων Αριδαίας και Εξαπλατάνου.


Ανάλογες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα και στη Δημοτική Ενότητα Αριδαίας, ενώ θα ενταθούν οι επισκέψεις στις τοπικές κοινότητες με σκοπό τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και ρεαλιστικού προγράμματος που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών

1 σχόλιο:

  1. βρε βρεεεεεε θυμήθηκαν και την Ανατολικη Αλμωπία???? Ο ορισμός της απαξίωσης από τις δύο προηγούμενες διοικήσεις??? Μαλλον δεν έχετε καταλάβει ότι η Ανατολικη Αλμωπία θα σας πει με τον τρόπο της το ευχαριστώ για όσα δεν της προσφερατε στα τελευταία 8 χρονια....μην ασχολείστε άδικα με την Ανατολικη Αλμωπία......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365