Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Θρήνος στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών: Έφυγε από την ζωή ο Γυναικολόγος Αλέξιος Σαββίδης

Συλλυπητήριο μήνυμα

Η  Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, σε κλίμα βαριάς οδύνης, συγκλονισμένοι, αποχαιρετούμε τον Αλέξιο Σαββίδη, ιατρό, Μαιευτήρα-Γυναικολόγο, Διευθυντή της Μαιευτικής-Γυναικολογικής κλινικής.

Αποχαιρετούμε έναν αξιαγάπητο άνθρωπο, έναν αλησμόνητο λειτουργό του χώρου της Υγείας, ο οποίος εργάστηκε με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης, με ήθος, συναδελφικότητα, ευγένεια και  διακρίθηκε όχι μόνο για την επιστημονική του επάρκεια, αλλά και για τις κοινωνικές του ευαισθησίες, ακόμα και όταν οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες.

Ο Αλέξιος Σαββίδης, “έφυγε” σήμερα, σε ηλικία 54 ετών και στο Νοσοκομείο μας προσέφερε τις υπηρεσίες του επί δώδεκα συναπτά έτη. Διορίστηκε σε θέση Επιμελητή Β΄, το 2011 και στην πορεία εξελίχθηκε, αναβαθμίζοντας τις γνώσεις του, στη θέση του Διευθυντή Μαιευτήρα-Γυναικολόγου (το 2022), προσφέροντας τις υπηρεσίες του στο Νοσοκομείο έως τώρα. Υπηρέτησε το Εθνικό Σύστημα Υγείας από το 1998, ξεκινώντας την καριέρα του ως Αγροτικός ιατρός και στη συνέχεια υπηρέτησε για τη λήψη της ειδικότητάς του στα Νοσοκομεία Σερρών και Αλεξανδρούπολης, ενώ προτού αναλάβει τη θέση του Επιμελητή στο Νοσοκομείο μας εργάστηκε ως Ειδικός Επικουρικός ιατρός στο Νοσοκομείο Καστοριάς.

Η τοπική κοινωνία της Πέλλας, στην οποία ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, αλλά και εμείς όλοι στο Νοσοκομείο, στο οποίο ο Αλέξιος Σαββίδης μας άφησε εντυπώσεις και αναμνήσεις που δεν θα ξεχαστούν, θρηνούμε για την απώλειά του.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του και οι σκέψεις όλων μας θα τους συνοδεύουν αυτή τη δύσκολη ώρα.


Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ 

του Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ - Ν.Μ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΓΓΟΣ

6 σχόλια:

  1. Συλλυπητήρια στους οικείους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχος γιατρός. Είχα την τύχη να με ξεγεννήσει εκείνος πριν ένα χρόνο. Ήταν πολύ ήσυχος άνθρωπος! Συλλυπητήρια στους δικούς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος!! Όλα τα καλά που έκανε να τα βρει μπροστά του! συλλυπητήρια στους οικείους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλός άνθρωπος και ιατρός,κρίμα πολύ κρίμα
    Είχα την τύχη να με ξεγεννησει στην πρώτη μου κόρη ,
    Καλό παράδεισο να έχει. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εγώ είχα την τύχη υπέροχος γιατρός καλο παράδεισο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365