Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Αφεντικό των Γιαννιτσών ο Εθνικός

Μεγάλη νίκη ο Εθνικός

Με μεγάλο νικητή τον Εθνικό τελείωσε το ντέρμπι των Γιαννιτσών, καθώς επικράτησε με σκορ 3-1 του ΑΣ Γιαννιτσά και εξακολουθεί να προπορεύεται στην κούρσα της Α1.

Το παιχνίδι ήταν καλό και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι δίκαια βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, είχαν μια φλύαρη υπεροχή αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ χάρη στην περίτεχνη ενέργεια του Στάθη Καράμπελα στο 21’ που έγραψε το 0-1.

Πριν καλά συνέλθουν οι γηπεδούχοι από το σοκ, ήρθε και πάλι ο Στάθης Καράμπελας στο 32’ να ξανασκοράρει και να γράψει το 0-2 για τον Εθνικό.

Λίγο πριν βγεί το ημίχρονο αποβλήθηκε ο Νίκος Κυργερίδης γιατί ανέτρεψε παίκτη του ΑΣ Γιαννιτσά, που ήταν σε προφανή θέση για γκολ και Έυσι ο Εθνικοπς έμεινε με 10 παικτες στο 42’.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν μια φλύαρη υπεροχή, με τους φιλοξενούμενους να προσέχουν τα νώτα τους και να προσπαθούν με αντεπιθέσεις να απειλήσουν, κάτι που κατάφεραν στο 78’ με τον Γιώργο Καραδήμο να γράφει το 0-3 δίνοντας τέλος στο παιχνίδι, ενώ στο 80’ ο Κώστας Σοφιανίδης με φοβερό σουτ μείωσε για τον ΑΣ Γιαννιτσά, σε 1-3 που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Γιουματζίδης, Αδραμάνης, Τσαλκάνης.

11 σχόλια:

  1. Για την διαιτησία ανακοίνωση θα βγει σήμερα;καημένοι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ό,τι να 'ναι.
      Το τελείωσες το νηπιαγωγείο ή ψάχνεις βουλευτικό μέσον για να πάρεις το απολυτήριο σου;

      Διαγραφή
  2. Μακρά η καλύτερη ομάδα του ομίλου ο Εθνικός , τα Γιαννιτσά είναι μικτή Ημαθίας και Πέλλας του χρόνου θα φανούν τα δύσκολα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για το 1-0 που ακύρωσε για ανύπαρκτο οφσάιντ γιατί δεν γράφετε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξυπνα εκτιθεσαι σε εκαναν ρεζιλι και με 10 παιχτες.

      Διαγραφή
  4. Απλά, ο Α.Σ. δεν κατέβηκε ποτέ στο παιχνίδι ή μάλλον κατέβηκε για να χάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το καλοκαίρι θα υπάρχει μόνο μία ομάδα στα Γιαννιτσά, η οποία δεν θα λέγεται ούτε «Εθνικός», αλλά ούτε και «Α.Σ.».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Τεο κέρδισε η έχασε χθες ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφήστε το Τεο ήσυχο στο τσαλι. Μόνο ο τρόπος που πανηγύρισε τα γκολ του Εθνικού μας φτάνει. Vamos Εθνικαρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χθες φάνηκε καθαρά αυτό που το ήξεραν όλοι στα Γιαννιτσα αλλα δεν το έλεγαν. Έναν Εθνικό που κάνει ότι θέλει στο πρωτάθλημα έναν εθνικο που έδειξε ποιος ειναι το αφεντικό της πόλης και αυτός θα εκπροσωπεί την πόλη στην Γ εθνική. Έναν εθνικο στον οποίο ειναι ο Τεο στην ομάδα και φάνηκε η δυναμική του και φέτος και που έδωσε για άλλη μια φορά μια απάντηση στο ότι ο ΑΣ Γιαννιτσα ήταν στην Γ εθνική και παρέμεινε 3 χρονιές λόγο του Τεο.όλες οι απαντήσεις τις πήρατε χθες για άλλη μια φορά . Εθνικαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365