Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

SL 2: Ήττα για Αυγενάκη-Μαρινάκη, νέος πρόεδρος με 13-12 ο Μαρτσούκος που στήριξε η ΑΕΚ με συνδρομή ΠΑΟΚ

Σε μία ανεπανάληπτη μάχη εξελίχθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου προέδρου στη Superleague 2
Το… ντέρμπι της χρονιάς κρίθηκε στη μία ψήφο. Η υποψηφιότητα που στήριξαν Αυγενάκης-Μαρινάκης ηττήθηκε από τον Μαρτσούκο που στήριξε ο Μελισσανίδης, με τη βοήθεια και του ΠΑΟΚ, και με 13-12 έχουμε λευκό καπνό και νέο πρόεδρο στην πολύπαθη SuperLeague 2.

Σε μία ανεπανάληπτη μάχη εξελίχθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου προέδρου στη Superleague 2, έπειτα την παραίτηση του Λεωνίδα Λεουτσάκου. 


Πέτρος Μαρτσούκος και Αντώνης Ροκάκης, ο μεν πρώτος με κύρια τη στήριξη της ΑΕΚ αλλά και τη συνδρομή του ΠΑΟΚ και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Χανιά με εκείνη των Μαρινάκη και Αυγενάκη, "κονταροχτυπήθηκαν" για την προεδρία της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας και νικητής αναδείχτηκε τελικά ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του Αστέρα Βλαχιώτη. 


Από τις 27 ψήφους (26 ομάδες + ΕΠΟ, οι Big-4 δεν είχαν δικαίωμα ψήφου), υπήρξαν ένα λευκό και ένα άκυρο. Ο Πέτρος Μαρτσούκος έλαβε 13 ψήφους έναντι 12 του Αντώνη Ροκάκη και μαζί το χρίσμα για να οδηγήσει την πολύπαθη Superleague 2 στην επόμενη μέρα. 


Αξίζει να σημειωθεί ότι η ψηφοφορία ήταν μυστική, αλλά από την αρχή οι δύο υποψήφιοι πήγαιναν ψήφο-ψήφο. Το... σκορ άνοιξε ο Ροκάκης που πήρε την πρώτη ψήφο, ακολούθως πήγαμε στο 2-2, έπειτα στο 2-3 και στο 3-4. Έπειτα έγινε στο 3-5 και στο 4-5, ισοφάριση σε 5-5 και... το σκηνικό επαναλαμβανόταν. 5-6, 6-6, 7-6 μπροστά ο Ροκάκης, νέα "ανατροπή" Μαρτσούκου για το 7-8 και ακόμα μία από τον Ροκάκη για το 9-8! Οι επόμενες τρεις ψήφοι είχαν το όνομα του Μαρτσούκου για το 9-11 και το 10-11 ακολούθως, έπειτα στο 10-12, μετά στο 11-12 και η επόμενη ψήφος έλεγε ξανά "Μαρτσούκος" για το 11-13 που έκρινε τον νικητή, πριν το τελικό 12-13!


Το πρώτο μεγάλο "στοίχημα" του νέου προέδρου δεν είναι άλλο φυσικά από τα χρήματα από τη φορολόγηση των κερδών των τυχερών παιχνιδιών μιας και υπήρξαν δεσμεύσεις περί καταβολής ενός ποσού της τάξης των 150.000 ευρώ για κάθε ομάδα αν άλλαζε η διοίκηση της SL 2 και μένει πλέον να ανταποκριθούν η Πολιτεία και δη ο Λευτέρης Αυγενάκης στις δεσμεύσεις τους.  


6 σχόλια:

  1. Τώρα εγώ πιστεύω ότι επειδή δεν βγήκε ο δικός τους δηλαδή Αυγενακη Μαρινάκη μήν βάλουν κι'άλλες δικαιολογίες διάφορα εμπόδια εμπόδια στην χρηματοδότηση των ομάδων,το λέω αυτό γιατί είναι άτιμη φάρα αυτοί οι δύο, θέλουν να ελέγχουν την σούπερ λιγκ 2 γιατί την σούπερ λιγκ 1 την έχασαν τι κι αν είναι πρόεδρος ο χοντρός,γι'αυτό ας κρατήσουμε μικρό καλάθι μέχρι να μπούνε τα χρήματα που υποσχέθηκε ο υφυπουργός αθλητισμού καί πόσα χρήματα θα δώσει,το λέω αυτό γιατί γρήγορα παίρνει πίσω αυτά που λέει εδώ πήρε πίσω όλα αυτά που υπέγραψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πρόκειται να δοθούν τα χρήματα που ακούστηκαν εφόσον δε βγήκε ο άνθρωπος του χοντρού. Πάμε στα αρχικά 70. Το πρωτάθλημα βλέπω πως πάει για οριστική διακοπή καθώς οι ομάδες είναι σε ένα λεπτό σκοινί. Θα παίξουν το ΣΚ και μετά τέλος (γιατί πολύ απλά δε θα δοθουν τα χρήματα που πρέπει)

      Διαγραφή
  2. Ο Αλμωπος με ποιον ηταν με τον κερδισμενο ή με τον χαμενο; Να χαρουμε η να μας παρουν τα δακρυα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό τώρα τί σχέση έχει ρε φίλε εδώ λέμε να πάρουν τα λεφτά τους οι ομάδες, θέλω να δω τώρα τον Αυγενακη θα κρατήσει τον λόγο του ή για ακόμη μια φορά θα αθετήσει τον λόγο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το πρωτάθλημα άμα τελειώσει ποτέ θα είναι θαύμα και αυτό οφείλεται στους υπαίτιους που κοροϊδεύουν μία δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά μιλάμε για αξιοπιστία από ποιους άραγε από Μαρινάκη και Αυγενακη αυτό το σάπιοι πολιτικό σύστημα όπου για όλα αυτά τα ψέματα που αραδιαζουν και δεν έχουν την ανδρεία να παραδεχτούν τίποτα σάπιοι μέσα κι'έξω, ένα σύστημα που σκοτώνει τους πολίτες της, εδώ ξεσηκώθηκε όλοι η Ελλάδα και δεν φεύγουν από τις καρέκλες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λοιπόν τί λέγαμε βγήκε το τσιράκι του Μαρινάκη να ρίξει τα βέλη του για την εκλογική διαδικασία, τώρα τα βάζει με την ΕΠΟ και ότι η ΑΕΚ στήριξε τον πρόεδρο της σούπερ λιγκ 2, δηλαδή για να καταλάβω τώρα έπρεπε να βγεί ο δικός τους για να είναι εντάξει η διαδικασία, ρε οι λαμόγια ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν θέλουν με το έτσι θέλω να ηγούνται της σούπερ λιγκ 2 γιατί την άλλη την έχουν χαμένη, τώρα εγώ θέλω να δω τον υφυπουργό αθλητισμού για να τηρήσει την υπόσχεση που έδωσε ότι εάν πατήσουν γήπεδο οι ομάδες τότε θα δοθούν τα χρήματα, Αυγενακη τώρα θα φανεί αν αξίζει να φοράς παντελόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365