Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

Ο Σιντόρης από την Θεσπρωτία ορίστηκε στο Αλμωπός Αριδαίας - ΝΠΣ Βέροια

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές στον βόρειο όμιλο

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της εμβόλιμης 20ης αγωνιστικής της Super League 2, όπου τα παιχνίδια θα διεξαχθούν την Τρίτη 18 και την Τετάρτη 19 Απριλίου.

Το εντός έδρας παιχνίδι του Αλμωπού Αριδαίας με την Βέροια, ορίστηκε να διευθύνει ο Σιντόρης από την Θεσπρωτία, με βοηθούς τους Πάτρα (Μακεδονίας) και Μηνούδη (Πιερίας).

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές στον βόρειο όμιλο:


Τρίτη 18 Απριλίου

14.45

ΠΑΟΚ - Διαγόρας Ρόδου

Σταφυλάς (Ξάνθης), Βασιλόπουλος (Έβρου), Χρυσέλης (Ξάνθης)


Τετάρτη 19 Απριλίου

14.45

Νίκη Βόλου - Αναγέννηση Καρδίτσας

Πουλόπουλος, Παγουρτζής, Σγουράκης (Πειραιά)


Θεσπρωτός - ΑΕΛ 

Αντωνίου, Οικονόμου, Κακαφώνης (Αχαΐας)


Αλμωπός Αριδαίας - ΝΠΣ Βέροια

Σιντόρης (Θεσπρωτία), Πάτρας (Μακεδονίας), Μηνούδης (Πιερίας)


Ηρακλής - Μακεδονικός

Πατεμτζής (Ηρακλείου), Μάνος, Παραφέστας (Λάρισας)


Πανσερραϊκός - Παναθηναϊκός

15.15 ΕΡΤ3

Μπούτσικος (Μακεδονίας), Κορωνάς (Πειραιά), Φράγιος (Μακεδονίας)


Απόλλων Λάρισας - Απόλλων Πόντου 0-3 α.α


Ρεπό: Ηρακλής Λάρισας

7 σχόλια:

  1. Να δούμε τί φρούτα θα μας έρθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το θέμα είναι αν θα έρθουν ο Γιουκούδης με το Κολλάρα! Ή θα έχουν τράβηγμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια αυτοί οι δύο γιατί δεν ζητούν από την ομάδα τους λεφτά τους έχουν ακαιραια πληρωμένους και στράφηκαν εναντίων του Αλμωπου,οι υπόλοιποι παίκτες του Αλμωπου τί πρέπει να κάνουν άραγε τώρα στο Πάσχα πήραν χρήματα για να περάσουν αυτές τις μέρες;

      Διαγραφή
    2. Όχι δεν πήραν τίποτα

      Διαγραφή
  3. Ωραία μετά περιμένουν να παίξουν μπάλα, είπαμε νηστικό Αρκούδι δεν χορεύει, λοιπόν τα παράπονα να πάνε όλοι οι σχολιαζοντες και να τα κάνουν στους βουλευτές των περιφερειών και αυτοί με την σειρά στον Αυγενακη όπου λειτουργεί σάν νταβαντζης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι απογοήτευση ομάδες της δεύτερης κατηγορίας ποδοσφαίρου στήν Ελλάδα και να μήν μπωρει να πληρώσει ούτε ευρώ τώρα στις γιορτές τους παίκτες της κρίμα αυτή είναι η ξευτιλα του ελληνικού ποδοσφαίρου με πρωταγωνιστή κάποιον που θέλει να λέγεται υφυπουργός αθλητισμού αλλά να λειτουργεί σάν νταβαντζης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δείτε έναν άντρα που είναι υφυπουργός αθλητισμού τι λέει τώρα δικαιολογίες για να μήν δώσει τα χρήματα που κρατά σαν νταβαντζης από το στιχοιμα λές και είναι δικά του, λέω τωρα μία σκέψη μήπως τα έδωσε αλλού και τώρα δεν υπάρχουν, δώσε τα χρήματα κλέφτη που απατεώνα έχεις εδώ και τόσον καιρό ομήρους όλη την σούπερ λιγκ 2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365