Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

Πανικός από κόσμο την κόκκινη Πέμπτη στην Αριδαία - Έπεσαν κλήσεις από την αστυνομία

Οι πολίτες κάνουν τα τελευταία τους ψώνια για το Πάσχα
Μεγάλη Πέμπτη σήμερα με παζάρι στην Αριδαία και όπως είναι φυσικό επικρατεί πανικός.

Οι πολίτες κάνουν τα τελευταία τους ψώνια για το Πάσχα, το παζάρι, η αγορά, αλλά και τα καφέ είναι γεμάτα, με μόνη παραφωνία την κίνηση στους δρόμους.


Δυστυχώς και σήμερα πολίτες έχουν αφήσει τα οχήματα τους σε σημεία που δεν επιτρέπεται, με αποτέλεσμα να εμποδίζουν την κυκλοφορία, προκαλώντας εκνευρισμό στους άλλους οδηγούς. Από το πρωί πεζοί αστυνομικοί του Α.Τ. Αλμωπίας βρίσκονται στους δρόμους της Αριδαίας και ήδη έχουν μοιράσει αρκετές κλήσεις στους παραβάτες, κάτι που ευελπιστούμε να γίνεται καθημερινά, γιατί μόνο έτσι θα βελτιωθεί το χάος που επικρατεί στους δρόμους τις πρωινές ώρες καθημερινά.

6 σχόλια:

  1. Μπορείτε να κάνετε καθημερινούς ελέγχους; Να κόβετε κλήσεις; Να μαζέψετε τα γα#%&€να τα μηχανάκια με τις πειραγμένες εξατμίσεις που μας ταράζουν; Μπορείτε; Να δικαιολογησετε την ύπαρξη του Αστυνομικού Τμήματος στην Αριδαία; Μπορείτε κύριε διοικητή; Ή μήπως όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε σεις είστε τόσο ξεδιάντροποι;;;; Δεν καταλαβαίνετε ότι δεν πάει άλλο αυτή η παρακμή της Αριδαίας; είμαι επαγγελματίας στο κέντρο της Αριδαίας 5 φορές έκανα δρομολόγιο σήμερα και γίνονταν πανικός από διπλοπαρκαρίσματα και η αστυνομία έβαζε την σειρήνα και τον φάρο, τίποτα παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σήμερα ήταν στην Αριδαία ο Δημήτρης Γιάννου ένας άνθρωπος που βγήκε 3 τετραετίες δήμαρχος όχι τυχαία αφού τα αποτελέσματα της πόλης του φαίνονται, η Έδεσσα είναι μια όμορφη και λειτουργική πόλη. Δεν μπορείτε να τον μιμηθείτε εσείς οι δήμαρχοι της Αριδαίας και οι συνδυασμοί σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ λες να μπορούν? Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρεκλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πως και δεν ειχε κανενα τρακαρισμα με τοσο κινηση??περιεργα πραγματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να γραφετε και τα μαγαζια ομως που βαζουν κλουβες σε κανονικες θεσεις παρκαρισματος λες και ειναι τσιφλικι τους!Αισχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365