Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

2.280.479,23€ για την πόλη της Αριδαίας για το Ολοκληρωμένο έργο ανάπλασης δικτύου κοινόχρηστων χώρων

Δείτε την ανάρτηση του Δήμου Αλμωπίας

Δείτε την ανάρτηση του Δήμου Αλμωπίας:

2.280.479,23€ για την πόλη της Αριδαίας για το «Ολοκληρωμένο έργο ανάπλασης δικτύου κοινόχρηστων χώρων στην πόλη της Αριδαίας». 

Άλλο ένα μεγάλο έργο καταφέραμε να εγκρίνουμε στο Ταμείο Ανάκαμψης που αφορά ανάπλαση στην πόλη της Αριδαίας! Θα δημιουργηθούν αισθητικές αναβαθμίσεις με πεζοδρόμια, φωτισμό θέσεις πάρκινγκ, φύτευση και κυκλοφοριακές αλλαγές! Δίνουμε ποιοτικά χαρακτηριστικά στην πόλη μας!


Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Υπηρεσίας Δόμησης

και Πρόεδρος ΔΕΥΑ Αλμωπίας

Κετικίδης Ιωάννης










4 σχόλια:

  1. μόνο ταμεία ανάκαμψης και ταμεία Τρίτση η σιτση αλλά όλοι η Αριδαία μαύρα χάλια από πού έρχονται αυτά τα λεφτά ;;4 χρόνια δεν ήρθαν τώρα θα έρθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τα τέσσερα στις λακούβες ποιος θα απολογηθεί; Για το κατεστραμμένο Κλειστό Γυμναστήριο τι εξηγήσεις υπάρχουν;;; 4 χρόνια όλη η Αλμωπία παρακολουθεί τον αργό θάνατο του Κλειστού ; Δεν υπάρχουν κάποιες ευθύνες; Δυστυχώς κανένας υποψήφιος δεν δικαιούται να χαμογελάει !! Είναι ειρωνία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ας περπατάμε στις λάσπες.....δρόμους...δρόμους....δρόμους.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365