Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Γ. Σηφάκης από την παρουσίαση του ψηφοδελτίου στα νέα γραφεία ΣΥΡΙΖΑ στην Αριδαία: Προχωράμε μαζί για την νίκη στις 21 Μαίου και την προοδευτική κυβέρνηση (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Την Παρασκευή 06/05/23 πραγματοποιήθηκε στα νέα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στον πεζόδρομο της Αριδαίας εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με συμμετοχή όλων των υποψηφίων βουλευτών. Τα γραφεία ήταν κατάμεστα από μέλη και φίλους της οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Αλμωπίας.


Από όλους μεταφέρθηκε το γεγονός που προκύπτει από τις περιοδείες και τις συναντήσεις τους με τους πολίτες ότι η κοινωνία της Πέλλας έχει αποφασίσει την ανατροπή, την πολιτική αλλαγή από την κάλπη της 21 Μαίου με πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ως την μόνη λύση για την απαλλαγή τους από την αλαζονική και καταστροφική για την κοινωνία απερχόμενη κυβέρνηση. 








9 σχόλια:

  1. Καλά είχε πει ο Κακλαμάνης " τα ποντίκια πηδάνε πρώτα απο το καράβι " . Και όλα τα ακούω βερεσέ οτι όταν εγω ημουν στο ΠΑΣΟΚ κλπ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Μπάμπη Κουρτιδη τι είσαι τελικα: πασοκος η σύριζας; Μας μπέρδεψες.Μάλλον αντιδεξιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τόσο λαό γιατί δεν κλεισατε το Ξενιτίδειο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κουρτίδης Μπαμπης7 Μαΐου 2023 στις 12:44 π.μ.

    Φίλε 3:21,όπως πολύ καλά αντιλαμβάνεσαι,από την στιγμή που η ΝΔ,δεν θα πω αγάπησε,αλλά συμπάθησε το ΠΑΣΟΚ,για εμένα και για εκατοντάδες χιλιάδες δημοκρατικούς πολίτες ήταν μονόδρομος το που ,θα πάμε.Το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα,σήμερα είναι με την προοδευτική συμμαχία του Αλέξη Τσίπρα,για "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ όμως βλέπω,ότι στην Αλμωπία,το μόνο κομα που είναι οργανωμένο και έχει γραφεία είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.Αυτο και μόνο,εμένα κάτι μου λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τον φίλο 8:57,να τον πληροφορήσω ότι η χθεσινή μάζωξη,ήταν μόνο για τα μέλη.Αν πραγματικά θέλει να δει λαοθαλασσα,δεν έχει παρά να έρθει την Τετάρτη 10/5,στο Πάνθεον,για να το διαπιστώσει,ιδίοις ομμασι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ξεχάσετε να πάτε νωρίς μήπως δεν σας χωρέσει το πάρκινγκ.......

      Διαγραφή
  7. Ε όχι να είμαστε και με τον Νουσηκυρου,για ποιο ΠΑΣΟΚ μιλατε;ευχαριστουμε,αλλά δεν θα πάρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365