Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Aridea Masters2023 7 - 11 Ιουνίου

Δελτίο Τύπου

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας, με την συνεργασία της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Βετεράνων (I.T.F. Masters) διοργανώνει το Aridea Masters2023, το οποίο επανέρχεται, μετά την διακοπή λόγω του κορονοιού.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο Κέντρο Αντισφαίρισης του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας από Τετάρτη 7 έως την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023, και μπορούν να δηλώσουν και να συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες άνω των 30 ετών, στις κατηγορίες μονό ανδρών / γυναικών, διπλό ανδρών / γυναικών, διπλό μικτό

Οι δηλώσεις συμμετοχής για όλες τις κατηγορίες, γίνονται αποκλειστικά δεκτές μόνο ηλεκτρονικά με το προσωπικό IPIN του κάθε αθλητή/τριας.

Πληροφορίες στην ιστοσελίδα της ITF : https://www.itftennis.com/en/tournament/mt200-aridea/gre/2023/s-s200-gre-13a-2023/

Δηλώσεις μέχρι 30 Μαΐου 2023, ώρα 10.00 GMT.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365