Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος ο Αναστάσιος Δίου

Δελτίο Τύπου

Ο Αναστάσιος Δίου, πρώτος επιλαχών της πλειοψηφούσας παράταξης, ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος από τον Δήμαρχο Έδεσσας, κ. Ιωάννη Μουράτογλου. Ο κ. Δίου έλαβε τη θέση του κ. Μουράτογλου στο Δημοτικό Συμβούλιο, λόγω της εκλογής του τελευταίου στη θέση του Δημάρχου μετά την αποχώρηση του κ. Δημήτρη Γιάννου.


Η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβούλου ολοκληρώθηκε με ευχές του δημάρχου για καλή συνεργασία και προσφορά στον Δήμο Έδεσσας.

 

Γιάννης Μουράτογλου

Δήμαρχος Έδεσσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365