Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Σε Άθυρα, Δυτικό, Αγροσυκιά, Αρχοντικό και Ραχώνα ο Διονύσης Σταμενίτης (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Στη Δημοτική Ενότητα Πέλλας του Δήμου Πέλλας βρέθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης την Τετάρτη, 03 Μαΐου 2023. Συγκεκριμένα επισκέφθηκε τις τοπικές κοινότητες των Αθύρων, του Αρχοντικού, του Δυτικού, της Αγροσυκιάς και της Ραχώνας, όπου συναντήθηκε με τους κατοίκους.


Τα αγροτικά ζητήματα που απασχόλησαν τους αγρότες της περιοχής τις περασμένες καλλιεργητικές περιόδους αλλά και οι τρόποι που η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας υιοθέτησε για να τα αντιμετωπίσει, βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων.


Ο Διονύσης Σταμενίτης αναφέρθηκε στα μόνιμα μέτρα που θεσμοθέτησε η κυβέρνηση την τετραετία που πέρασε, όπως η μείωση της φορολογίας, η επαναφορά του συστήματος των ασφαλιστικών κλάσεων και η αποσύνδεση των ασφαλιστικών εισφορών από το καθαρό εισόδημα, καθώς επίσης και στα έκτακτα μέτρα προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες που προκάλεσαν τα καιρικά φαινόμενα. Μίλησε ακόμα, για τους στόχους της επόμενης ημέρας και για τις πολιτικές που πρέπει να υιοθετηθούν για να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες που γεννά η κλιματική αλλαγή.








1 σχόλιο:

  1. Τα λεφτά που τάξατε για τα νάυλον στα σπαράγγια μας περιμένουμε ακόμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365